Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шоколадница

• Автор теми Автор теми Иpoчka
  • Дата створення Дата створення
За 2022 два раза купили)))))) Один раз с беконом, не понравился и один раз класический)))))
Вот и правильно. Нужно попробовать всё. Но постоянно есть всё нельзя))))
Сама не поняла что сказала))))))

Как раз в мае перестали, все ждали обострения у орков на 9 мая, но его не было, и поэтому многие вернулись, две недели была почти тишина, на Северной и в Рогани еще прилетало, а с июня начали с300 обстреливать. У жены опять истерики, вот я их с тещей и собаками обратно в Кремень к дочке, на два месяца) Сам остался, работы много накопилось на работе, все печатники поуезжали и вот больше года сами работаем)
Летом 2022 тоже приехала на неделю. Но стало страшно((( Даже не только ночные бахи...Просто какая-то неуютность, напряжение просто в воздухе ощущала. Вроде гуляешь а Шевченко, в Кристалле мороженое продают и все равно какое-то не то...Безлюдье. А где люди там настороженность. Не знаю как описать.
Уехала. В Кремне если не знать, войны как и нет. Расслабленно, спокойно))

Летом 2022 тоже приехала на неделю. Но стало страшно((( Даже не только ночные бахи...Просто какая-то неуютность, напряжение просто в воздухе ощущала. Вроде гуляешь а Шевченко, в Кристалле мороженое продают и все равно какое-то не то...Безлюдье. А где люди там настороженность. Не знаю как описать.
Уехала. В Кремне если не знать, войны как и нет. Расслабленно, спокойно))
Вот это точное описание прошлого лета! И спали в коридоре, даже не пытались лечь в комнете.

Крюковский одуванчик )))

IMG_20230517_190832.webp

Останнє редагування:
Останнє редагування:
То в Саржиному яру не летять, я сама здивована . Ручні .
Там наразі хоч люди є? Здається в тому році там когось убило((
Раніше там влітку така гарна атмосфера була. Справжній пляжний клуб))
І взагалі як Харкові? Якщо порівняти з довоєнним , скільки балів з 10?

І взагалі як Харкові? Якщо порівняти з довоєнним , скільки балів з 10?
Це по яким критеріям розглядати? Народу багато, все працює, в тривоги тривожно. На дорогах пробки як і до війни.

Це по яким критеріям розглядати? Народу багато, все працює, в тривоги тривожно. На дорогах пробки як і до війни.
Не існує критеріїв. Тільки особисте враження.
З того що ви пишите напевно 7 з 10
Ця війна дуже не схожа на те що я уявляла з фільмив та книжок

З того що ви пишите напевно 7 з 10
Доброго ранку! Як що подумати, то навіть 5 з 10. Ось ти працюєшь чи відпочиваєшь, весь у думках десь на річці, на відпочинку з коханою людиною, і за секунду вибухи, і ти розумієш, шо за секунду може все змінитися для тебе.

Там наразі хоч люди є? Здається в тому році там когось убило((
Раніше там влітку така гарна атмосфера була. Справжній пляжний клуб))
І взагалі як Харкові? Якщо порівняти з довоєнним , скільки балів з
В саржиному яру як і завжди. Харків десь на 8 із 10 . Як на мене .

Доброго ранку! Як що подумати, то навіть 5 з 10. Ось ти працюєшь чи відпочиваєшь, весь у думках десь на річці, на відпочинку з коханою людиною, і за секунду вибухи, і ти розумієш, шо за секунду може все змінитися для тебе.
Ну з багатьох людей в яру, тільки 1 злякався вибухів:D і то була я....

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу