Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо за кипишь в Сирии ?

• Автор теми Автор теми Артём92
  • Дата створення Дата створення
IMG_4553.webp

О! Прєдполагаєтся! Та не загинули вони обидва. Живуть на своїх віллах у Південній Америці. Там, де раніше жили Гітлер та Елвіс Преслі. На півдні Південної Америки, прямо на краєчку Земного диску. А звістки про смерть, то змова, щоб приховати правду від нас...
Можно узнать, вас тут выпиливают периодически или вы сами по приколу удаляете аккаунт и снова регистрируетесь?

Так то воно так, але падіння режиму Асаду і ненадання допомоги від Московії вказує на те, що ресурси т.з. росії скінченні і
а может просто о чём то договорились.. заметь после чего это произошло - после победы Трампа.. и ещё - повстанцы на мотоциклах выгнали армию на танках и броневиках? серьёзно?

Мне всетаки хочется верить что Сирия останется единой. И там будет построен настоящий халифат в противовес подхуйловикам типа помидорного султана и персидских кафиров. Но зная специфику региона есть только одна надежда на крепкий духовный стержень сирийцев, радикальный ислам и патриотизм
это врядли. Она и при Асаде была условно единой

Если бы курды хотели часть турции то я бы их поддерживал, но они реально хотят часть Сирии и это вообще не приемлемо
для кого неприйнятно? режисер цієї вистави - реджеп. сірія - колишня частина османської імперії. прирости впливом зараз туреччина може як раз закавказзям та сірією (можливо навіть територіально). і його можуть підтримати і сшай і ізраїль і саудіти, бо їм краще мати там перебачуваного ердогана замість незрозумілого ІДІЛ, або взагалі територію нескінченної громадянської війни.
хоча я, звичайно, за те, аби була Сирія у визнаних кордонах із легитимним для всіх керівництвом.

Мне кажется что нет. Эрдоган дал искру, а теперь это уже пламя. Игил не такой же непредсказуемый, посмотри на талибан - не так уже все и плохо. Радикальный исламизм не такая уж плохая вещь. Он достаточно прогрессивен . Кстати, я думаю что нам тоже стоит задуматься над радикальным христианством(к сожалению радикальное язычество древних украинцев сейчас у нас не взлетит) и поразмыслить адаптацию его для украинских реалий
ставка цього всього (як вже вище писали): газопровод з Катару до Турречини і далі у ЄС. для цього потрібна стабільна влада на цій території і відсутність ризиків. виграють від цього майже всі. програє ***ло.

На Первом ****е уже высказали обеспокоенность по поводу сноса памятников?

Image.webp

Image.webp

Сирійці по всьому світі вже святкують і дражнять пацаків.

Назад
Зверху Знизу