Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в Израиле?

• Автор теми Автор теми Aksev
  • Дата створення Дата створення
*** там плавал. Сильно они увязли с чеченами, дагами и прочей хачней.
Шо скажуть пацаки, те Рамзанка і повторить.
Як прийде команда, так зразу Рамзанка заявить шо готовий сам особисто воювати за Ізраїль проти Гази.
А прийде інша команда, скаже шо навпаки.
Він свого батька рідного продав, так шо то для нього не проблема.

Шо скажуть пацаки, те Рамзанка і повторить.
Як прийде команда, так зразу Рамзанка заявить шо готовий сам особисто воювати за Ізраїль проти Гази.
А прийде інша команда, скаже шо навпаки.
Він свого батька рідного продав, так шо то для нього не проблема.
Ніколи такого не буде. Чечня вже досить непогано упакована, щоб кошмарити *****ів, якщо ті припинять гроші давати. І вони ніколи не зрекуться ісламу, це абсолютна нісенітниця.

Тоді війна проти ісламу стане головною для США.
А Україну вони здадуть.
Будуть шукати союзників на війну проти ісламу, і тим союзником виявляться пацаки.
Навіть якшо і не союзником, то Україні не дадуть нічого завсім.
Бо іслам то серйозно, а Україна то невідомо шо.
В Ізраїлі США не здадуть ні одного навіть маленького міста.
В Україні здадуть 10 областей, і більше здадуть.
За Ізраїль США будуть воювати, за Україну не будуть.

Не знаю кому там загрожує іслам, знаю шо Україні не загрожує.
Україні загрожує війна США з ісламом, то буде реальна трагедія для України, у тій ситуація яка є.
Это приступ или смена ориентации?

Пацаки здадуть іслам в один момент.
Як тільки їм шось за те дадуть.
Ціну вони собі набивають. І показують що їх купити треба, бо інакше вони за іслам будуть.
Это ты пересказываешь ночные галлюцианции или сновидения? Какие обширные..

Нахуя КСИР підривати процесію пам'яті їхнього ж генерала?
Мені здається, що оператор спецом смикає камеру і робить ***ове відео, щоб не було видно, як трупи - лягяють згічніше і іноді чухаються.

Нахуя КСИР підривати процесію пам'яті їхнього ж генерала?
Мені здається, що оператор спецом смикає камеру і робить ***ове відео, щоб не було видно, як трупи - лягяють згічніше і іноді чухаються.
Уже ж выяснили, что не КСИР, а ИГИЛ взорвали "многобожников", т.е. неправильных мусульман...

А зараз вони на чиєму боці?
На своєму. Більшість підтримує Україну, бо розуміє, що ерефія їм може запропонувати лише тортури, репресії, примусове переселення кудись у Сибір та "добровольно-прінудітєльноє" "обрусіння", тобто "обмоскалення" до рівня "росіяни третього сорту". Кримські татари це вже проходили.

Это что, троллинг на высшем уровне? С одной стороны, китайцы все сделают красиво, никакая ООН не подкопается, если миллион НОАКовцев зайдет, всех упакует и в концлагерь свезет, куда ООНовцев в принципе на 100 км не подпустят. С другой стороны, где китаец ногу поставил, там Китай вскоре и обоснуется как дома, зачем евреям такое счастье?

Назад
Зверху Знизу