Шо там в Израиле?

• Автор теми Автор теми Aksev
  • Дата створення Дата створення
Отпустили 2-х заложников, мать и дочь, гражданки США.

З Ізраїлю до Румунії вилетів четвертий евакуаційний рейс
з 79 громадянами України

Попередніми рейсами евакуювали близько 450 українців.

:кручусь:
.webp

І щодо Грети.
я взагалі перестаю розуміти, куди я попав і де мої вєщі що це за сайт і хто всі ці люди??? Грета висловлювала чітку проукраїнську позицію й засуджувала Рашу, а тут її матом криють і навіть пропонують відправити в Бучу :рл: Люди, вам реально Ізраїль важливіший за Україну? Якщо таки да - то кажіть це прямо, я нормально до цього поставлюся, тільки мені важливо одразу знати, хто тут якої країни патріот. Щоб не виникало плутаниці. Бо я наївно вважав, що тут українці зібрались, а з ізраїльтян був один Сіндбад (та й того випиляли).
Коли вона висловлювало щось внятне? Коли її питаннями вже заїбали і вона щось промямлила про мир?

Чому вона виступила саме в підтримку Палестини, а не Ізраіля? Зазнав нападу в даному випадку саме Ізраїль.

І щодо Грети.
я взагалі перестаю розуміти, куди я попав і де мої вєщі що це за сайт і хто всі ці люди??? Грета висловлювала чітку проукраїнську позицію й засуджувала Рашу, а тут її матом криють і навіть пропонують відправити в Бучу :рл: Люди, вам реально Ізраїль важливіший за Україну? Якщо таки да - то кажіть це прямо, я нормально до цього поставлюся, тільки мені важливо одразу знати, хто тут якої країни патріот. Щоб не виникало плутаниці. Бо я наївно вважав, що тут українці зібрались, а з ізраїльтян був один Сіндбад (та й того випиляли).
воно все поряд...

Прогноз событий от Швеца.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

До плена и после освобождения через 2 недели. Матери 59 дочке 18:

Hk8QQreGT_126_323_769_433_0_x-large.webp

BJNvEDxfp_0_113_558_314_0_x-large.webp

Назад
Зверху Знизу