Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дело в том, что как любое устройство с обратной связью, они имеют потенциал к использованию с злостным умыслом.Не искал такую приблуду пока что целенаправленно, но именно так и сформулировал себе потребность (под будущий когда-нибудь ремонт).
Якщо ти не можеш це перемогти - очоль це.В Штатах весьма популярны дверные звонки-камеры, подключенные к интернету с выходом через апп на телепон.
Так же популярни термостаты в домах для HVAC систем, с голосовой системой команд,
подключенные к инернету и Amazon сервисам, типа Аlexa.
Это потенциальный эксгибицоинизм.
Ну и *****изм в какой-то степени.
Но главное - это чреватое проявление компульсивной технофилии.

Единственная цель ХАМАС это уничтожение другого государства и его народа. Цели рфии гораздо более многогранны. Это тоже зло, но не настолько рафинированное (пока).а чим у бік еталону відрізняється від *****асії? призови до геноциду українців - на вищому державному та навіть религійному рівні, дії по геноциду Українців - найактивніші і їх не бачать лише хвойди з оон, крім того, мають довгу історію, погрози використання ЯЗ проти держав т.з. "ліберального Заходу" - на державному рівні, наявність такої зброї, внутрішній терор, потенціал та спроби дестабілізації по всьому світу...
А залізом буде все той же безконкурентний всюдисучий )) Хіквіжн ?Якщо ти не можеш це перемогти - очоль це.
Я коли працював на штати - саме цим і займався, смартхомом
Не любиш Амазон? Не довіряєш Епл? Створи свій сервіс!
Росповіси людям про небезпеки, пообіцяй безпеку, як буде готова концепція - пиши, замутимо тему, я візьму хардвар депатмент, сисадміна піудгоню з досвідом, ембед тіма для софта девайсів, бекенд тіма, тіма мобільних аплікух.
Я вважаю, американці повинні до безпеки ставитись серйозніше, у зв'язку з ускладненням світової ситуації і ситуації всередині штатів, пов'язаної з ХАМАС і його прибічниками, яких виявилось достатньо дохуя.

Какие/чьи интересы завязаны на Иран?Иран никто не тронет, там слишком много интересов завязано.
Но почему из Севкореи нельза сделать показательного примера - не понятно.
Насколько серьёзнее и как именно?Я вважаю, американці повинні до безпеки ставитись серйозніше, у зв'язку з ускладненням світової ситуації і ситуації всередині штатів, пов'язаної з ХАМАС і його прибічниками, яких виявилось достатньо дохуя.
Ко мне в дверь звонят крайне редко, и я распознаю все звонки.Не искал такую приблуду пока что целенаправленно, но именно так и сформулировал себе потребность (под будущий когда-нибудь ремонт).

Ну, одна справа - відстежувати тебе по білінгу, що взагалі доступне, в цілому, тільки через мобільного оператора, і не так просто робиться (звісно, якщо ти сам вірус собі не встановив) і підслуховувати мікрофон (що робить гугл), а інша - відстежувати вигляд твоєї території, включно - фіксувати усих, хто там лазить, і отримувати дані про сучасний вигляд, одяг, час приходу/уходу - в реальному часі, отримавши доступ до стріму твоєї камери.Да, понимаю вашу мысль, но имея смартфон в кармане, тут уже "снявши голову, по волосам не плачут".
Можно также сказать: "зубов бояться - в рот не давать"
О Боже1117Якщо ти не можеш це перемогти - очоль це.
Я коли працював на штати - саме цим і займався, смартхомом
Не любиш Амазон? Не довіряєш Епл? Створи свій сервіс!
Росповіси людям про небезпеки, пообіцяй безпеку, як буде готова концепція - пиши, замутимо тему, я візьму хардвар депатмент, сисадміна піудгоню з досвідом, ембед тіма для софта девайсів, бекенд тіма, тіма мобільних аплікух.

Это да, тут стада непуганных *****ов.Я вважаю, американці повинні до безпеки ставитись серйозніше, у зв'язку з ускладненням світової ситуації і ситуації всередині штатів, пов'язаної з ХАМАС і його прибічниками, яких виявилось достатньо дохуя.
А нафига это кому то нужно?відстежувати вигляд твоєї території, включно - фіксувати усих, хто там лазить, і отримувати дані про сучасний вигляд, одяг, час приходу/уходу - в реальному часі, отримавши доступ до стріму твоєї камери.
Дохуя кого надо щемить,но что то плохо получается.*****ов надо щимить,
многие проблемы тут же отпадут сами собой.
Если сильно заморочиться то можно построить свою изолированную инфраструктуру - свои аналоги гугл фото, смартхоума, емэйла и тюдю. У меня вот есть свой емэйл сервер, свой локальный смартхоум, мои камеры пишут видео на мои сервера, мои фото хостяться в моем облаке и т.д. Сделано было просто для фана, публичные сервисы тоже есть конечно. Основная проблема с таким подходом - отнимает много времени если делать все правильно. Ну и reliability and availability тоже не такая как у гугла.Дело в том, что как любое устройство с обратной связью, они имеют потенциал к использованию с злостным умыслом.
О том, что компания имеет возможность делать, что угодно - я не говорю.
Кстати, был скандал по-моему не так давно.
Оказались, что Alexa (или какой-то аналог) посылала на сервера все, что слушала, якобы для "анализа с целью улучшения способностей лингвистического распознавания ".
Думаєш я молодий?О Боже1117
Я старый и ленивый.![]()