Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в Израиле?

• Автор теми Автор теми Aksev
  • Дата створення Дата створення
Між іншим ще 2000 років тому в Древньому Риммі була династія Септимія Севера імператорів африканського походження. Також римляни були достатньо толеранті в питаннях релігії та інш...
У Карфагені (той, що в Тунісі, а не Картахену сучасну) на той час мешкали білі (caucasian) люди, європейського походження. А про толерантність у питаннях релігії розповідай першим християнам, яких травили дикими звірами у Колізеї - це в середній школі викладають, доречі. Хто там бідкався про недостатню освіту? Cura te ipsum, як казали оті латиняни...

А тепер знайди "толерантність" у медичному словнику. Особливо в імунології.
) Вот же... Уже до иммунологии дошли :D

Терпимость.
Толерантность=терпимость к (далее по смыслу любое понятие и/или группа людей)

PS. Между терпимость и принятие и/или одобрение и/или поощрение - пропасть , вообще то. :)

Спеціально для видатних фізиків : не видумуй нових сучностей :D, користуйся словниками..."Толерантність (від лат. tolerantia – стійкість, витривалість, терпимість. ) – термін, що означає терпимість до іншого світогляду, способу життя.."
Терпи, хто тобі не дає ..Але не повчай тих, хто терпіти не в змозі й не бажає...Віртуальний толераст.:D

Останнє редагування:
Тому що людське суспільство більш подібне до живого організму. І занадто толерований організм гине. Але вчителю праці такого не опанувати :D
І яка ж наука зробила такий висновок?? Досі всі науки вважали, що суспільство схоже на отару овець з купкою бабуїнів на чолі.. :здивований:

Підйобку не зараховано - я не фізик за фахом, але трохи знаюся й на фізиці, така в мене робота: трохи фізики, трохи хімії, трохи медицини, трохи матеріалознавства, трохи економічних наук... Я писав, що по факту криється під тим, що вони звуть толерантністю.
Ага, нахватався потроху і ніде до пуття, енциклопедист йклмн. :буе:Хто вони? Це ж ти так розумієш, що розуміють вони, хз хто..??? А ти сам як розумієш?? " розповідай першим християнам" ...А спитай імператора Костянтина про нетолерантність християн, що отримали владу в Римі, до інших ледве - ледве живих релігій??

А про толерантність у питаннях релігії розповідай першим християнам, яких травили дикими звірами у Колізеї - це в середній школі викладають, доречі
а от у питаннях щодо толерантності до гейства у Римі було все ок... :D

У Карфагені (той, що в Тунісі, а не Картахену сучасну) на той час мешкали білі (caucasian) люди, європейського походження. А про толерантність у питаннях релігії розповідай першим християнам, яких травили дикими звірами у Колізеї - це в середній школі викладають, доречі. Хто там бідкався про недостатню освіту? Cura te ipsum, як казали оті латиняни...
Проте, перші християне були максимально нетолерантні к баблу та майну...

Діяння Апостолів 5​

1 Один чоловік, на ім'я Ананія, з своєю жінкою Сафірою продав маєток

2 і сховав дещо з ціни, - а знала про те і його жінка; решту ж приніс і поклав у ногах апостолів.

3 Тоді Петро сказав: «Ананіє, чому то сатана наповнив твоє серце, щоб обманути Святого Духа і ховати частину ціни поля?

4 Хіба те, що ти мав, не твоє було, і коли його продав, гроші не були у твоїй владі? Чому ж ото ти зважився у своєму серці на той учинок? Ти обманув не людей, а Бога.»

5 Почувши ці слова, Ананія впав та й умер. І страх великий огорнув усіх тих, що чули те.

6 Тоді молодші встали, обгорнули його, взяли набік і поховали.

7 Через яких може три години, не знаючи, що сталося, увійшла його жінка.

8 Озвався Петро до неї: "Скажи мені, чи ви за стільки то були продали поле?" Вона відповіла: "Так, за стільки."

9 Тоді Петро до неї: "Як то, що ви змовилися, щоб спокушувати Господнього Духа? Ось ноги тих, що поховали твого чоловіка на порозі, вони й тебе винесуть."

10 І вмить вона впала йому в ноги та й умерла. Хлопці ж увійшли й застали її мертву, і, винісши, поховали біля її чоловіка.

11 Великий страх обняв усю Церкву і всіх, що чули про те.

12 Руками апостолів робилося багато знаків і чудес ...
ага, і першим чудом було - замочити суку, яка в общак закрисила.

P.S. Християне - це деструктивна кримінальна секта.

Ну й пішли ви ***** у пустелю Калахарі

Ага, нахватався потроху і ніде до пуття, енциклопедист йклмн. :буе:Хто вони? Це ж ти так розумієш, що розуміють вони, хз хто..??? А ти сам як розумієш?? " розповідай першим християнам" ...А спитай імператора Костянтина про нетолерантність християн, що отримали владу в Римі, до інших ледве - ледве живих релігій??
Ти ще спитай, де були мусліми в час цих репресій . Так, я людина енциклопедичної обізнанності, хоч тобі це визнети - краще серпом по фаберже :D

Ти ще спитай, де були мусліми в час цих репресій . Так, я людина енциклопедичної обізнанності, хоч тобі це визнети - краще серпом по фаберже :D
За імператора Костянтина чи Марка Аврелія?

За імператора Костянтина чи Марка Аврелія?
О! Марка Аврелія теж у імператори пишемо? Перший римській інтернаціонал!
Не дуркуй, Римська імперія навпіл розпалась за 2 сторіччя до виникнення ісламу.

IMG_20231122_183332_288.jpg

Останнє редагування:
О! Марка Аврелія теж у імператори пишемо? Перший римській інтернаціонал!
Не дуркуй, Римська імперія навпіл розпалась за 2 сторіччя до виникнення ісламу.
:ги: Так і я ж про те.. "Марк Авре́лій Антоні́н (лат. Marcus Aurelius Antoninus Augustus; 26 квітня 121, Рим — 17 березня 180, Віндобона, нині Відень) — римський імператор з 169 року, належав до династії Антонінів. Був сином Анія Вера і Доміції Луцілли. Відомий як філософ-стоїк."

:ги: Так і я ж про те.. "Марк Авре́лій Антоні́н (лат. Marcus Aurelius Antoninus Augustus; 26 квітня 121, Рим — 17 березня 180, Віндобона, нині Відень) — римський імператор з 169 року, належав до династії Антонінів. Був сином Анія Вера і Доміції Луцілли. Відомий як філософ-стоїк."
Так-с, виноват, головушка бо-бо, этилацетат кака. Я его с Иосифом Флавием спутал. На сегодня хватит ХФ, пойду отдыхать.

Назад
Зверху Знизу