Шо там в Иране?

• Автор теми Автор теми OMON RA
  • Дата створення Дата створення
Тобто слова Трампа, що він не очікував, що будуть такі наслідки, і при цьому замість йти підмиватися, він вирішив ще більше роздмухувати війну - це "без оснований ?
Ты слушаешь Трампа?

Штаты уже как минимум 40 лет планировали войну с Ираном, со всеми вариантами развития событий.

Считать что они не предусмотрели последствия перекрытия Хормузского пролива просто глупо.

Внимательно читаем.

Подскочившие (временно) цены стимулируют добычу и увеличивают прибыль американских нефтекомпаний на мировом рынке,

да, по потребителю будет временный удар, но при Буше младшем нефть была по 150, и Штаты тогда не могли себя обеспечить, в отличие от сегодняшней ситуации.
В Штатах є державна регуляція цін на бенз всередині країни? Якщо ні, то все оплачує звичайний мешканець країни.

Так само як зараз, кошмарити дронами всіх навкруги.

Щось у Штатів зараз не дуже виходить захистити. А що буде коли ракети ППО закінчаться?

Якщо що, то сьогодні почали вже фігачити енергетику.
Значит арабы будут просить Трампа защитить их от дронов, потекут в эту отрасль десятки миллиардов (уже текут). Защитим со временем.

Будут покупать ещё много ракет ПВО.

Будут фигачить энергетику, Штаты расфигачат их энергетику.

Пострадают Китай, Индия, Япония и т. д., помогут вразумить остатки аятолл.

Ты слушаешь Трампа?

Штаты уже как минимум 40 лет планировали войну с Ираном, со всеми вариантами развития событий.

Считать что они не предусмотрели последствия перекрытия Хормузского пролива просто глупо.
Охуєнно. Дати всі енергетичні козирі Московії. Це, значить, так задумано ?

В Штатах є державна регуляція цін на бенз всередині країни? Якщо ні, то все оплачує звичайний мешканець країни.
В Штатах цена бензина стабилизируется после первого шока, так как нефти хоть залейся своей и венесуэльской.

Конечно нефтекомпании хотят её продавать подороже, но при увеличении предложения цена снизится.

Охуєнно. Дати всі енергетичні козирі Московії. Це, значить, так задумано ?
Я не знаю как задумано. Я знаю что планы войны с Ираном существуют и совершенствуются десятилетиями.

Твоё предложение, нужно было оставить аятолл в покое пока они создадут ЯО и установят боеголовки на свои ракеты? Вот тогда точно был бы трындец всему БВ.

Значит арабы будут просить Трампа защитить их от дронов, потекут в эту отрасль десятки миллиардов (уже текут). Защитим со временем.

Будут покупать ещё много ракет ПВО.

Будут фигачить энергетику, Штаты расфигачат их энергетику.

Пострадают Китай, Индия, Япония и т. д., помогут вразумить остатки аятолл.
А чому саме Трампа а не Сі? Поки що у першого виходить не дуже.

Ракета ППО коштує лям, ***** від 20к до 200к.
В 25-му році виготовили рекордні 750 ракет. Скільки шахедів в гаражах за рік можуть зібрати іранці? Точно що набагато більше ніж технологічних ракет.

Вже фігачать.

Китайські танкери через протоку проходять. Як так?

В Штатах цена бензина стабилизируется после первого шока, так как нефти хоть залейся своей и венесуэльской.

Конечно нефтекомпании хотят её продавать подороже, но при увеличении предложения цена снизится.
Якщо світова ціна $150, то як може вона в Штатах коштувати дешевше? Тільки якщо видобуток більше, ніж споживання + держава примусово регулює внутрішні ціни.

Якщо світова ціна $150, то як може вона в Штатах коштувати дешевше? Тільки якщо видобуток більше, ніж споживання + держава примусово регулює внутрішні ціни.
Вот єто вот.

Ты слушаешь Трампа?

Тоді справи ще ***овіші, якщо ти виявишся правим і ваші намагалися передбачити усі варіанти...

Я не знаю как задумано. Я знаю что планы войны с Ираном существуют и совершенствуются десятилетиями.

Твоё предложение, нужно было оставить аятолл в покое пока они создадут ЯО и установят боеголовки на свои ракеты? Вот тогда точно был бы трындец всему БВ.
Дорога нафта це підсилення ***ла. Америка точно не з путіним?

Но есть факты, они - упрямая вещь.
Факти - вже на цінниках. На стелах АЗС - внаслідок перекриття Ормузької протоки. Скоро додасться ще з-за ударів по нафтовидобутку. Наслідок - здорожчання всього в магазинах, здорожчання послуг. В плюсах - Китай, танкери якого ходять безперешкодно і він є єдиним покупцем іранської нафти. Розхуячите іранський видобуток - єдиним, хто буде в плюсах - ***ло.
Венесуельською нафтою ви може й зальєтесь, але коли дорожчає все, то дорожчає й у вас. Мінус інвестиції в економіку США від монархій перської затоки. Ну може китайці будуть купляти ваші акції та облігації.

Назад
Зверху Знизу