Шо там в Иране?

• Автор теми Автор теми OMON RA
  • Дата створення Дата створення
Во всій цій ***ні мене непокоїть лише те, що нафта суттєво здорожчає, а арабам обмежать можливість її постачати. Тобто *****ська нафта стане необхідною і про санкції забудуть

Во всій цій ***ні мене непокоїть лише те, що нафта суттєво здорожчає, а арабам обмежать можливість її постачати. Тобто *****ська нафта стане необхідною і про санкції забудуть
с другой стороны была подстраховка в виде захвата мадуры. Скорее всего, Европе придется покупать венесуэльскую/гамериканскую нефть

А араби шо - будуть спокійно кальян курити на узбіччі, поки всі інші капусту будуть рубати ? Здається, вони приєднаються до Ізраїлю і почнуть гуртом мочити Іран :eek:

Они варвары и людоеды.
а 800 років тому саме так казали про норманів. а коли припливли нищити Єрусалім, то охуїли від цивілізації арабів... а за 1000 років до того саме так охуїв немитий завойовник Александр від цивілізації перської імперії.
ти - поводишся, як збуджений примат.

с другой стороны была подстраховка в виде захвата мадуры. Скорее всего, Европе придется покупать венесуэльскую/гамериканскую нефть
це по-перше різні сорти жижи. і у здобич венесуелської жижи ще потрібно декілька років вкладатися аби вийти на об"єми, а черга бажаючих не стоїть. а жижу у ірану лише китай купував.
я все ж таки маю надію, що флот там неспроста і вільне пересування танкерів забезпечать.

А араби шо - будуть спокійно кальян курити на узбіччі, поки всі інші капусту будуть рубати ? Здається, вони приєднаються до Ізраїлю і почнуть гуртом мочити Іран :eek:
Нагадаю шановному суспільству, що Іран- це перси (а колись були іраї/арії ).
Так що цікаво, як у 26 році євреї рука-об-руч з арабами будуть ****ить двоюрідних братів арійців Третього рейху! :)

Версия пересічного израильтянина, почему вчера?
Потому что шабат, потому что ничего не работает и все будут сидеть дома. Больше безопасности.
) Биржа закрыта до пн, в штатах в смысле.
Это уже не первый раз, когда Трамп так сливки собирает

Скорее всего, Европе придется покупать венесуэльскую/гамериканскую нефть
З цим не все так просто. Обмежена кількість НПЗ може її переробляти, бо вона важка, багато сполук сірки та іншої срані. А близькосхідна - легка.
А перелаштувати НПЗ, майже як новий побудувати.

Нагадаю шановному суспільству, що Іран- це перси (а колись були іраї/арії ).
Так що цікаво, як у 26 році євреї рука-об-руч з арабами будуть ****ить двоюрідних братів арійців Третього рейху! :)
:рл: Закрутив... на тверезу голову чи може тяпнув трохи?

:рл: Закрутив... на тверезу голову чи може тяпнув трохи?
А шо саме не так ??
1. Іранці - то НЕ араби, а нащадки персів.
2. Давні арійці розселилися саме з теріторіі сучасного Ірану (і не тільки)
3. Те що арабські країни НЕ будуть просто так дивитися як іранські ракети падають їм на голову, а в"їбуть отвєточку - то теж зрозуміло.

То що не так ?

російські новини ще вчора

російські новини ще вчора

Назад
Зверху Знизу