Статус: Онлайн
Повідом.: 10424
Повідом.: 10424
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Эта крыса не вылазит из под землиЗ 1 квітня ввести обов'язкове носіння усіма громадянами РФ так званої "маскі путіна".
Щоб снайпери не знали кого тре поцілити.
Тоді просто залити всю РФ бетоном!Эта крыса не вылазит из под земли
у світі дефіцит піску, між іншим, аби на таку гидоту його псуватиТоді просто залити всю РФ бетоном!
Эти дипломаты уже не работают. И вообще, мы их их туда не отправляли. Во всем виновато иудейское мировое правительство!Алиев объявил боевую готовность № 1 после атаки Ирана на Нахичевань
и также напомнил, что
Азербайджан ранее помог Ирану эвакуировать сотрудников его посольства из Ливана.
Заместитель министра иностранных дел Ирана обратился к Баку с просьбой,
поскольку у иранской стороны не было возможностей.
Азербайджан оперативно отправил самолет для эвакуации дипломатов и отказался от оплаты, отметив, что помощь в сложные времена предоставляется без расчета. (с)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
/Допомогались.
Та ладно. Сахара не збідніє!у світі дефіцит піску, між іншим, аби на таку гидоту його псувати
Впораємося!у світі дефіцит піску, між іншим, аби на таку гидоту його псувати

ОАЕ перестали оплачувати навчання своїх студентів у Британії, бо звідти вони повертаються релігійними екстремістами.у парижу та берлині всі мусліми сидять на социалі, клепають личинок і срали на той газават.
Як це нагадує *****ські заяви першого року повномасштабного вторгнення...Або ось ТАК !
*
![]()
Возможно с лета там вели какие то восстановительные работы, или остались какие то компоненты по периметру.Так его ещё летом разбомбили
фішка у тому, що пустельний пісок для бетону та цементу не підходить. почитайте, чому. вам, як хіміку, буде цікавоТа ладно. Сахара не збідніє!
і скільки взято у полон під Купянськом та Суджею? аж самому трампу прийшлося визволяти тричі по три брігадиПід Бахмутом знищено 40 млн військових ЗСУ, ще 400 млн здалися у полон.
то краще до уролога. здоров"я вамЗ мене вже пісок починає сипатися, так що я свою частку додам до спільної справи
Нам не обов'язково щоб якісно. Головне - дешево й швидко!фішка у тому, що пустельний пісок для бетону та цементу не підходить. почитайте, чому. вам, як хіміку, буде цікаво
Був.то краще до уролога.

Я пробував цього року робити розчин з пустельним піском. Після десятка невдалих замісів зрозумів, що діло труба.фішка у тому, що пустельний пісок для бетону та цементу не підходить. почитайте, чому. вам, як хіміку, буде цікаво