Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в Индии/Пакестане?

• Автор теми Автор теми Revazmk
  • Дата створення Дата створення
IMG_8107.webp

Самолёт «Аэрофлота», летевший из Москвы на Пхукет, развернулся и возвращается в Шереметьево. Вероятно, это связано с закрытием воздушного пространства Пакистана — там сейчас разворачивается воздушный конфликт с Индией.

У ніх война за воду будєт. Пакістан спробує расхєрячіть дамбу.
А дальше нєпрєдсказуємо.

Останнє редагування:
KUMAR LIVE - це щось розкумарене? Пiд речовинами?

Пишуть про повітряну бітву.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

не знаю, чий бік зайняти. з одного боку - індуси ****** і ***ла підтримують, з іншого - і пакістан - союзник кітаю. але пакістан снаряди нам постачає.

не знаю, чий бік зайняти. з одного боку - індуси ****** і ***ла підтримують, з іншого - і пакістан - союзник кітаю. але пакістан снаряди нам постачає.
Власне почався черговий раунд Третьої Світової. Індуси за визначенням союзники підарашки по БРІКС (Бразилія, підоРашка, Індія, Китай, Південна Африка (Southern Africa)).

У війні Індусів проти Пакистана перші агресори однозначно.

Особисто мені цікаві лише два питання;

1. До кого доклепається Бразилія? (до Аргентини мабуть)
2. До кого доклепаються Південно-Африканці? (це дійсно загадка для мене)

Щодо нас, сподіваємся що Західна Європа нас не покине. В сусідах я не впевнений одразу ж.

Власне почався черговий раунд Третьої Світової. Індуси за визначенням союзники підарашки по БРІКС (Бразилія, підоРашка, Індія, Китай, Південна Африка (South Africa)).

У війні Індусів проти Пакистана перші агресори однозначно.

Особисто мені цікаві лише два питання;

1. До кого доклепається Бразилія? (до Аргентини мабуть)

Арґентина не має просто сучасної армії. Чорні полковники та Фолкленди давно зійшли на зеро. Та й промисловості також не мають
ХЗ за рахунок чоґо ще живі

Назад
Зверху Знизу