3000 грн на місяць

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Будет так с Ираном - лучше ничего и не надо.
кому краще? а у що перетвориться 80 млн маргиналів, із часткою ісламських фундаменталістів із жагою помсти?

і завжди цікавило питання, а як трумп укладає угоди із державою-терористом?

Останнє редагування:
хворе, йди похмелись.
а ти нал"єш? а у вас всі по понеділках бухають? я - ні
тупість бидла не перестає дивувати. Єбака грозний. Чекаю про поклоніння зареєстрованим у 2009 році, вахтер недобитий
недолугість та чорноротість московитів, навіть як вони пишуть українською через транслейтор - всім широко відома... поклонятися свому лідору владімвладімичу хуйлу будеш у максі, коли його полагодять.
якщо "недобитий", то можеш це спробувати виправити, або лише язиком?

забаньте підора нах

а де про засмучення про їх бомбардування? написано було що торгують усі з усіма, назважаючі абсолютно ні на чиї інтереси крім своїх власних
Ну емпатії я к ним не відчуваю.І якщо друзів хуйла проредят,то добре

а що біженців упорядкували і дах над головою дали - мене тут, в Україні, мало це хвилює
Тубф это не волнует до тех пор, пока эти беженцы не сидят у тебя на голове и не устраивают митинги с требованиями накормить-поселить и тд. Именно эти, неподотчетные, деньги, сэкономленные на "обслуживании" беженцев погут быть использованы для разработки вооружений. И эти вооружения можно будет использовать без согласования со "спонсорами". Так понятно?

А то, что ты вещаешь - классический рогулизм.

кому краще? а у що перетвориться 80 млн маргиналів, із часткою ісламських фундаменталістів із жагою помсти?
В очередной failed state.

Там нет 80 млн маргиналов, там большинство просто людей которые хотят выжить под властью аятолл, ни о какой мести средний гражданин и не думает, он думает о том чтоб было что пожрать и чтоб была вода.

В очередной failed state.
тобто, завдання США на БС - створювати фейлд стейти?

а більшість - стануть маргиналами, бо з поваленою економікою та інфраструктурою, ріал там скоро коштуватиме 0,000001 доллара. і потекуть потужною рікою біженці по всьому світу.
а ті хто залишаться, виберуть собі у вожді галасливого вусатого художника... і все по новой...

. а Іран - думали раком нагнуть і бородачі утруться. Але вони молодці - показали кузькіну мать. Подвійні стандарти для них не проканають.

все зрозуміли ще з часів 2014 року, а в 2022 тільки упевнились в своїй правоті - що всі євроцінності це для лохів і слабаків, а диктатурам потрібен людський ресурс (тому нафіг толерасти). ідеологія (комунізм, фашизм, нацизм, сіонізм, мусульманство), авторитарна влада і зброя, багато зброї і ЯЗ зараз клепають підпільно усі, хто має можливості, просто не афішують. І я не думаю, що у майбутньому хтось буде питати дозволу у ядерних держав, чи можна нам мати свою ЯЗ? Америка злила свій авторитет в унітаз заради збагачення персонально рудої потвори і його сімейства, і всі зрозуміли, що потвора не просто самозбагачується, а є агентом рашистської диктатури, на цьому можна ставити крапку. Продовжуйте вірити що захід вам допоможе і що дойчі білі і пухнасті. Та дай їм волю, вони б і зараз вас пустили в газові камери та на абажури, теж мені, лідируюча країна
Полюбляєш диктатуру чи може на службі в якоїсь із них?Чи просто йлп недолугий??

Останнє редагування:
не перекладай з хворої голови на здорову, лішенець. Про німців сказала, повторить? Опір чинять не завдяки, а незважаючи на. Туди не бийте, обороняться можна наступати ні, а що біженців упорядкували і дах над головою дали - мене тут, в Україні, мало це хвилює. Он Угорщина на хую твою німеччину крутить, як і весь ЄС. І рже з категоричних незгод, глибоких стурбованостей, та інших коаліцій НЕрішучих. Як помагають - показала та ж америка з ізраїлем. зібрались і влупили, правда, по слабшому і думали нафточка тепер наш. Але обісрались теж. Хоч показали, що таке виступити єдиним фронтом, а не соплі 4 роки жувать і сцяться.
А це не асберг клонувалась ??

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу