Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ответка от Обамы:Коли думав, що дно вже досягнуто, але знизу настирливо стукає Трумп. Та це вже навіть за його стандартами такий зашквар, що навіть слів бракує це все описати.
![]()
Для швидкого і повного розчинення сірчану кислоту треба змішати з концентрованим перекисом водню. Отриманий розчин розкладає органіку і окиснює її до сульфатів та вуглекислого газу протягом кількох хвилин.Отдельно в материалах дела упоминается заказ 1250 литров серной кислоты на острове Эпштейна в день начала расследования. Официальная версия — технические нужды автономного объекта. В сети ходят версии о том, что кислота могла использоваться для «растворения тел», однако этот процесс не является ни быстрым, ни полным.
Скажи? Дилетанты.Для швидкого і повного розчинення сірчану кислоту треба змішати з концентрованим перекисом водню. Отриманий розчин розкладає органіку і окиснює її до сульфатів та вуглекислого газу протягом кількох хвилин.

При всей справедливости картинки и моей нелювби к ОбамеОтветка от Обамы:
![]()

Ті, хто знайшов ордер на сірчану кислоту і не став шукати інгредієнт №2?Скажи? Дилетанты.![]()
И эти тоже.Ті, хто знайшов ордер на сірчану кислоту і не став шукати інгредієнт №2?
Ну, не от него лично, конечно. От сторонниковПри всей справедливости картинки и моей нелювби к Обаме
я сомневаюсь, что это от него.![]()