Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Як казав Промокашка, "Це й я так можу!"

Власними словами, не піддивляючися в Інет, з прикладами? Га?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, психолог, Зеленоград:

"ИИ создает иллюзию терапии и лишает свободы воли, выдавая "правильные ответы". Психолог советов же не дает, а развивает рассуждение о чувствах, желаниях, поднимает не всегда приятные вопросы. Грустно, что общество так легкомысленно."

Те ж саме - й в інших галузях людської діяльності.

, психолог, Зеленоград:

"ИИ создает иллюзию терапии и лишает свободы воли, выдавая "правильные ответы". Психолог советов же не дает, а развивает рассуждение о чувствах, желаниях, поднимает не всегда приятные вопросы. Грустно, что общество так легкомысленно."

Скажи , а чим відрізняються поради від тягучого базікання психолога у відповідь на прохання пацієнта про допомогу? Скажу більше- паціент приходить за допомогою, а йому задають не завжди приємні(але правильні..)) ) питання, на які сам психолог не може дати доказову відповідь, а тільки "отсебятину"))). Психологія - не строга наука , а інколи корисна діяльність, якщо у конкретного психолога є талант..

Твоя тактика натяків, притч та розпливчатих аналогій з художніх фільмів без чітких формулювань, заважає мені чітко логічно довести , що ти не розумієш про що мова, а може й зовсім ******.)) Якщо це в тебе свідома тактика, то це геніально!!))
І яке відношення має цей твій коментар, до того огляду теми доказової дискусії, що зробив ШІ на мій запит? Я сам все це не один раз тут писав своїми словами, так це ж довго, а бажання півгодини готувати коменатр на таку серьйозну тему не було.

PS. Був в моєму житті період, коли я часто бував на великих зборах, де по регламенту наступав момент, коли було заборонено задавати питання , а тільки давати пропозиції. І був там такий собі пан Генкін, що попри заборону формулював свої "пропозиції" так, що всім було зрозуміло, що він задає питання... Зал починав реготати вже тоді, коли Генкін підходив до мікрофону.))

Останнє редагування:

, психолог, Зеленоград:

Не можеш ти так, не бреши...ось читай тут про те, чи це ілюзія чи вже щось інше..

Пока кремлевско- бункерный распускает перья на валдаях в США шатдаунская движуха с вероятными сокращениями от грейтэгейнов и с их поучениями (от "профи" Хегсета) в адрес генералов

Предполагаю какие могут быть комменты с Украины.... :кручусь:

Дональдова тысяча

геніальна економічна схема: "торгівля триватиме, як і раніше (навіть пожвавішає), виробництва зростатимуть, інфляція та держборг зменшуватимуться, а надходження від все нових та нових мит наповнюватимуть бюджет та вневдовзі забезпечиватимуть безумовний дохід кожного громадянина... "

з якого Марсу прилетів цей геній?

Назад
Зверху Знизу