Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
2025-08-19_121113.png

Пишуть,що Зе 18 разів сказав "Дякую":ги:
Во время публичных обращений к Трампу Зеленский благодарил его в среднем каждые 25 секунд... Как пишет издание, реплики Зеленского, обращенные к Трампу в ходе нескольких встреч заняли в общей сложности четыре с половиной минуты. За это время, по подсчетам WP, он выразил благодарность главе Белого дома «около 11 раз».
"Далі. Замість "спасибі" чи "мерсі" — кажіть "дякую"… Тільки робіть наголос на не "я", а на "у"… Дуже ефектне слово… Тоді вас запитуватимуть усі:

— А хто за попа? А чи велика парафія? А скільки цього посту посповідали?

Оце поки що візьміть під увагу. Це обов'язково для українізованої людини для того, щоб її не скоротили…

Щасти ж вам, доле, на цім тяжкім, але славнім шляху!"

©1926. Остап Вишня.

Смотрю НВ. Два "эксперта" выступают последовательно.

Первый. Тарас Загородний, говорит, что гарантии безопасности в качестве тысячи человек западных военных, которые будут тусоваться в районе Ужгорода - это вздрочь для лохов.

Второй. Рома Цимбалюк. Единственной гарантией безопасности для Украины будет присутствие иностранных войск.

ахаххахаха :D
Хотя сам склоняюсь в первому)

Украину будут пытатся наебать с этими гарантиями безопасности, как запад, так и кацапстан. Это нужно учитывать. В первую очередь запад.
Три эксперта выступают последовательно : первый - Тарас Завгородний, последующий - Рома Цимбалюк, и последнее - вздрочь от Прода, хотя и липкого..И все три пытаются наебать друг друга или хотя бы читателей. :ги:

❗️Путін дав згоду на двосторонню зустріч із Зеленським, — Рубіо

"Сам факт, що путін каже: «Добре, я зустрінуся із Зеленським», — це велика справа. Я не стверджую, що вони вийдуть звідти з мирною угодою. Але я думаю, що сам факт того, що люди починають розмовляти один з одним — це важливо".

1755601886952.png

Це вам не Маск і навіть не Трамп.
Друзі, цього усміхненого чоловіка звати Рід Гастінгс.
Він Американський бізнесмен та візіонер, співзасновник всесвітньовідомої платформи "Netflix".
Тієї самої, де ми з вами дивимось улюблені фільми та Серіали.
І не так давно - він передав 2 мільйони
‼️
доларів на потреби Українських бойових Медиків.
Просто взяв та передав 2 мільйони власних доларів, зароблених власним розумом та власною Працею.
На ці гроші були закуплені автомобілі, турнікети, аптечки та системи РЕБ які допоможуть глушити радіосигнали та знешкоджувати або ускладнювати роботу ворожим БПЛА.
Ну що тут можна ще Сказати.
Окрім того, що це просто неймовірна Людина.
Щира, небайдужа та Світла.
Людина яка прекрасно розуміє наш біль, яка розуміє як нам зараз потрібна допомога та Підтримка.
Людина, якій я хочу щиро та від усього серця сказати Дякую
❤️

Від себе та звісно від усього вдячного Українського Народу.
🇺🇦
🇺🇸

У мережі з’явилася відеоподяка від Трампа українському воїну Костянтину Картавцеву за подаровану гольф-клюшку

Решающая встреча была на Аляске.А после встречи в Вашингтоне в Украину везут документ обмена территорий под гарантии безопасности.
Пока ничего не согласовано, поэтому - не нагнетаем заранее, и чрезмерно

Останнє редагування:
Короче, трамп пообещал хуйлу Крым, а может потом выяснится,что еще кое-что пообещал...Перед переговорами пуйла и Зеленского даже озвучил, сцуко.

Но, как говорится, трамп пусть как хочет так и дрочит. И дорожки красные стелит хуйлу, и свой экономический блок зря тащит на Аляску, а потом без обеда назад - это его личные вопросы. Украинцам самим решать про свои территории, тем более что американских войск у нас не будет. Не будет - и не надо..
А Конституция украинским президентам не разрешает раздавать территории.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу