Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
резюмуємо: в Україні гинуть люди, винуватець та вбивця тиснув мені тільки но руку і запросив у гості, але все залежить ЛИШЕ від Зеленського, який має укласти угоду з вбивцею та порушником міжнародного права, бо сосія - велика, а Україна - ні.

я нічого не втратив?
Право сильного. Никакого международного права не существует.
Ну оно частично существует для слабых стран))
Без ЯО маленькие страны скоро существовать не будут. Странам Балтии нужно задуматься уже. НАТО это сблев.
Латвия, Литва, Эстония, у них должно быть ЯО. Общее.

И мы даём им сейчас это время, все исправить, кто не справится, будет уничтожен.

20250816_082356.webp

"Репортер Fox News: Що мене справді вразило, як людину, яка була на багатьох таких прес-конференціях, це кілька дуже незвичних речей.

путін вийшов і першим звернувся до преси. "Ми на території США". Це змусило журналістів поспіхом вдягати навушники.

Зазвичай першим виступає лідер країни-господаря саміту, звертаючись до присутніх своєю мовою.

Але путін одразу почав російською, і нам усім довелося надягнути навушники та слухати його тираду про історію американо-російських відносин, з натяками на щось, про що ми не отримали подробиць.

Також, не знаючи повної передісторії, він сказав дещо тривожне, що нагадало його минулі дії зі створення фальшивих приводів, мовляв: "Сподіваємось, Україна не саботуватиме сьогоднішній прогрес", хоча Україна вже місяцями беззастережно погоджується на перемир'я.

І саме росія не погодилася на припинення вогню. Це була головна мета президента Трампа сьогодні.

Коли ми почули президента, він сказав: "Ми не досягли цього, але думаємо, що зможемо".

Репортер Fox News: Це було дуже незвично і нетипово. Думаю, всі ми чекаємо на звіт, бо атмосфера в кімнаті була не дуже.

Здавалося, що путін увійшов і домінував, відразу сказав те, що хотів і зробив фото поруч з президентом, а потім пішов.

І, безумовно, президент Трамп, який є господарем і президентом, не хотів би, я думаю, дозволити щось, що змусило б його виглядати слабким.

Але ми з нетерпінням чекаємо почути передумови цього."

І це лояльний до тумпа Фоксньюс, а не якийсь там лівацький CNN, каже, що його як кондом поюзали та викинули.

"Репортер Fox News: Що мене справді вразило, як людину, яка була на багатьох таких прес-конференціях, це кілька дуже незвичних речей.

путін вийшов і першим звернувся до преси. "Ми на території США". Це змусило журналістів поспіхом вдягати навушники.

Зазвичай першим виступає лідер країни-господаря саміту, звертаючись до присутніх своєю мовою.

Але путін одразу почав російською, і нам усім довелося надягнути навушники та слухати його тираду про історію американо-російських відносин, з натяками на щось, про що ми не отримали подробиць.

Також, не знаючи повної передісторії, він сказав дещо тривожне, що нагадало його минулі дії зі створення фальшивих приводів, мовляв: "Сподіваємось, Україна не саботуватиме сьогоднішній прогрес", хоча Україна вже місяцями беззастережно погоджується на перемир'я.

І саме росія не погодилася на припинення вогню. Це була головна мета президента Трампа сьогодні.

Коли ми почули президента, він сказав: "Ми не досягли цього, але думаємо, що зможемо".

Репортер Fox News: Це було дуже незвично і нетипово. Думаю, всі ми чекаємо на звіт, бо атмосфера в кімнаті була не дуже.

Здавалося, що путін увійшов і домінував, відразу сказав те, що хотів і зробив фото поруч з президентом, а потім пішов.

І, безумовно, президент Трамп, який є господарем і президентом, не хотів би, я думаю, дозволити щось, що змусило б його виглядати слабким.

Але ми з нетерпінням чекаємо почути передумови цього."

І це лояльний до тумпа Фоксньюс, а не якийсь там лівацький CNN, каже, що його як кондом поюзали та викинули.
Так подумаешь, что перед встречей Трампу ***ло скинул бабла.
На старость.
И тот принял. Бизнес, а шо таково...

Ничего другого и не ожидалось на самом деле.Я не понимаю,как можно было надеяться на что-то стоящее:незнаю:
Я тоже считаю лохами, тех кто питал какие-то надежды.
Без давления на ***ла и без поставки его под угрозу, от него невозможно ничего добиться.

Рецепт решения вопроса давно есть:
Сначала вводим очень болючие санкции, просто разрушающие.
Далее поставляем Украине 100 тамагавков, и демонстрируем их работу. (Не считая остальных ракет)
Пускай не по городам. Пускай по ВПК в безлюдных районах. Если страшно.

Уверен что следующая встреча уже принесла бы реальный результат.

Почему эти твари так не делают?
Они тупо издеваются над Украиной.
****и ****ые.

Останнє редагування:
І це лояльний до тумпа Фоксньюс, а не якийсь там лівацький CNN, каже, що його як кондом поюзали та викинули
А кажуть, багаторазових кондомів не буває. Виявляється, буває.

Ничего другого и не ожидалось на самом деле.Я не понимаю,как можно было надеяться на что-то стоящее:незнаю:
По факту - не изменилось ровным счётом ни-ху-я. Не произошло ни прекращения огня (оптимистичный сценарий), ни раздела Украины (пессимистичный сценарий). "Все останутся немного недовольны" - может, он это имел в виду?

Один злочинець легітимізує іншого. Всім піхуй

По факту - не изменилось ровным счётом ни-ху-я. Не произошло ни прекращения огня (оптимистичный сценарий), ни раздела Украины (пессимистичный сценарий). "Все останутся немного недовольны" - может, он это имел в виду?
Ну ***ло добился своей цели. Встретился с президентом США. Других целей у него и небыло.
В выигрыше только ***ло.
Он и не собирался ни про что такое говорить.
Ему это зачем? Его не напрягает война.

Назад
Зверху Знизу