Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
1000010049.webp

*****ская *****.
Всё-таки ***лу нужно отдать должное. Завербовали они там нормально людей.
В жизни бы эта ****ь про это не узнала бы, если бы не кураторы.

Так вот почему они назвали встречу "исторической"

Мне иногда кажется, что кроме Трампа ***лу никто не верит в мире. Ну сами *****ы и Трамп.
Думаю даже китайцы не верят. Китайцы хитрее.

парадокс в том, что 4-й год ВСУ американским оружием убивает россиян, а ***ло едет к Трампу, президенту этих самых США, в гости, здоровается тепло и поцеловаться даже не против..... отакои....

Два ***ла радяться, як зробити так, щоб знищити-добити українську Україну. Вже багатьох вбили на фронті, багатьох бомбардуваннями, багатьох вигнали в еміграцію. *****оїдних совков в % співвідношенні все більше і більше.
Тепер вже особисто вирішили перетерти, як поступово добити нас. Вже не ховаються.

Два ***ла радяться, як зробити так, щоб знищити-добити українську Україну. Вже багатьох вбили на фронті, багатьох бомбардуваннями, багатьох вигнали в еміграцію. *****оїдних совков в % співвідношенні все більше і більше.
Тепер вже особисто вирішили перетерти, як поступово добити нас. Вже не ховаються.
Шум шум шум какой-то.
Я не понял, а как рядовые американцы относятся к тому что на их земле эта ******** ****ь, маньяк?
Чи им вообще *****?

Видимо если рыжий такое чудит, то получается что им *****.

Я не понял, а как рядовые американцы относятся к тому что на их земле эта ******** ****ь, маньяк?
Чи им вообще *****?

Не знаю, каким матом выразить степень хуже-чем-***** :

Объясните мне, тупому, что плохого х-ло сделал для США, по большому счёту?

Ну а у нас шахеды... "Pursuing peace"

1000010052.jpg

Шум шум шум какой-то.
Чи им вообще *****?

Тим, хто просунув це ***ло-2 в Білий Дім, так треба, значить. А американцями можна маніпулювати, кидаючи їх із "лівих" крайнощів в "праві". Непокараний вбивця 5 правоохоронців сьогодні легалізував вбивцю сотен тисяч. Далі буде, млять. Чекаємо шоу натуральних канібалів в прайм-тайм на американських каналах.

Назад
Зверху Знизу