М'сье Мегре, ви вже тут?
Так що конкретно не влаштовує, окрім "неправільной" думкі?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та ріже.. Але мені також ріже те, що начебто в коментарях смайлики відключили? Точніше те, що я не розумію- це реформа чи аварія??
Работает вроде всеАле мені також ріже те, що начебто в коментарях смайлики відключили?
Дякувати ? За те, що Трамп легалізував вбивства, почавши "хороші розмови з другом". Причому його друг ***ло займається геноцидом українців і зупинятися не збирається, поки все не зіжре. Ти про це, уйобок ?Ух, *****и амеріканськи! Щоб вас, ось туди, сюди, та ще раз туди! Ууу, *****югі!!!
Але єто, нам того, зброя амеріканська потрібна, відправьте, будь ласка, бо дуже потрібна.. Та порешайте за нас там, ви ж сильні..
Вам нічого оченятка не ріже?
Ну так. Ти провокатор, вата, консерва з ймовірністю 99.99%.Будь ласка, міссіс Марпл, не тримайте в себе, назвить мене ватой, провокатором, консервою.. Бо доебалися до кількисті сповіщень.
тромб хоче, аби лише він вирішував, де добро, а де зло... і не дай Боже з ним сперечатися...Американці хочуть, щоб ми забули, де добро і де зло. І просто мовчали.
Пусть Трампу и Вэнсу вот это покажут
Від того, що ми будемо верещати, як от ти зараз , нічого не зміниться...⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Американці хочуть, щоб ми забули, де добро і де зло. І просто мовчали.
Та достаточно было несколько раз присмотреться к этому Вэнсу и как бы ясно- оно, на мой взгляд, аж всыкается. что ухватило "бога" за бороду. А у меня в памаяти - его фотка молодым в футболке с надписью СССР.йобнута істота,
"треба просто сісти і поговорити."
про що блд говорити? його чекали у стамбулі три місяці назад, воно прислало муклу...
після цього завзято почав ******* цивільних та дітей у містах України... де ж тут знайти спільну тему для розмов?
Дякувати ? За те, що Трамп легалізував вбивства, почавши "хороші розмови з другом". Причому його друг ***ло займається геноцидом українців і зупинятися не збирається, поки все не зіжре. Ти про це, уйобок ?
Загубися, тупа істота. Нам при цьому розкладі - при тій грі, що веде колективне трампохуйло - кінець. І тому я буду називати американців *****ами. І бажати, щоб їх "політика" зіжрала їх же самих врешті-решт.
і шо потім? Путін нападе? Трамп допомоги не дасть? (спойлер - Трамп допомогу не надає, не надаватиме, та не збирається надавати)ти думаєш , що вони тебе читають? А от путінські пропагандони мабуть прочитають, що ти всіх американців важаєш п.. і дуже цьому зрадіють..
Именно так и будет.бабільше... ***ло напередодні чи у цей же день влаштує обстріл міст України, водитиме своїм вялим прутнем по ротові куколду доні, брехатиме йому, що хоче миру, а куколд потім, після суміту, бігтиме у літак, де його наздоженуть журналісти, і розповідатиме їм, що він мав найчудовішу беседу з найвеличнішим лідером у Європі, і мир скоро настане, ось-ось... за два може тижні, чи роки...