Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
У меня такое впечатление, что Дозору не доложили мяса. То есть не внесли в список Европейской солидарности на последних местных выборах.
Если бы дело было в анализах, он ненавидел бы всех производителей шоколада.
А так это что-то глубоко личное.

У меня такое впечатление, что Дозору не доложили мяса. То есть не внесли в список Европейской солидарности на последних местных выборах.
хіба ж одному Дозору? :незнаю:

хоча легіон їх суттєво порідшав

Деякі юзери просто бачать, як між рядками дехто постійно обсирає й звинувачує діючу владу в обличчі відомої особи
Цей хтось мабуть я.
ЯКщо вже на турнікети гроші збирають через Хелсі, то куди далі.
Країна хитається, а вам все Петро дорогу заступає.

маячня, скролити екрани смартфонів залежних примушує мікродоза дофаміна, який викидається при візуальних сигналах, які отримує людина (швидка зміна яскравих картинок, відео), або при коротстрокових емоційних збудженнях: лайк, репліка у чатику, котики, новина про смерть ***ла...

просто скролити скляшку, це немов курцю дати порожню паличку у рота і чекати ефекту.

хоча, хтось 8 років тому непогано заробив на спінерах...

Кстаті, там Трамп збираєцця Зєлє звоніть, нагадувать шо у нього нема карт на руках.
Є два варіанта відповіді.
1. А будапештський меморандум не підійде?
2. У України були дуже потужні карти, але США відібрало, пообіцявши захист.

Нужно подумать, вам нужно подумать. Я срача не начинал, почитайте слова в их последовательности .

Я даже указывать не буду . кто начал и на кого среагировал Пашустик ...
"Красные кирпичики" - гораздо ближе к сути Поэтому - не отвлекайтесь на политическую суету.

Останнє редагування:
Цей хтось мабуть я.
ЯКщо вже на турнікети гроші збирають через Хелсі, то куди далі.
Країна хитається, а вам все Петро дорогу заступає.
Мені він нічого не заступав. Я з давен говорив йому- йди вари свій шоколад й радуйся своїй гарній, Богом даній сім'ї, синам, дочкам , жінці. Живи й радуйся. А коли мутиш своє таке поєднання з політикою, то буде тобі така "радість", що колись попросять - "а ну ка, добродію, ходімо подивимося прискіпливо на ваші закрома". Що зараз й сталося...

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу