Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Путін вважає Україну частиною РФ, і будь-хто, хто думає, що він зупиниться — ******, — Байден

«Я просто не розумію, як люди можуть думати, що якщо ми дозволимо бандиту захопити землю, яка йому не належить, то це його задовольнить».

Натяк на Трампа.

Так Байден сам боявся давати нам зброю. Або давав, але через півроку. Звісно ми вдячні за це. Й забороняв бити по території росії.

Путін вважає Україну частиною РФ, і будь-хто, хто думає, що він зупиниться — ******, — Байден

«Я просто не розумію, як люди можуть думати, що якщо ми дозволимо бандиту захопити землю, яка йому не належить, то це його задовольнить».

Натяк на Трампа.

Так Байден сам боявся давати нам зброю. Або давав, але через півроку. Звісно ми вдячні за це. Й забороняв бити по території росії.
*****аси ,коли вони відходять від влади ,то в них думки розумні.Цей пенс міг війну в 22 році закінчить

будь-хто, хто думає, що він зупиниться — ******, — Байден
Есть причина, почему не было вооруженного вмешательства в Крым. Потому что в Крыму было много русскоязычных людей, и там существовала определенная симпатия к взглядам, которые представляла россия.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
фундамент усіх проблем, коли починають шукати виправдань для зухвалих порушників міжнародного права (RIP) ті, хто мають потенціал його зберегти.
це немов би адвокат у суді виправдовував вбивцю, гвалтівника чи грабіжника тим, що той дивився в дитинстві фільми з дорослим рейтингом, тому його злодіяння є цілком природними і тому злодія слід відпустити і скасувати усі покарання... :незнаю:

2025-05-07_123831.webp

*****, вот это новость???:іржач:

Ты ******* или нет? Да, недра пока у олигархов, но по Конституции они - у народа! Кто во главе закона - народ или олигархи? Я вот жопой чувствую, если доживу, придут с войны служивые, они дадут просраться и олигархам, и прокурорам, и всем остальным! И недра станут правильными, и олигархов больше не будет! А если, не дай бог, придут *****ы - ***** всем нашим олигархам 100500%-ная!
Ющенко в своё время Ахметова крупно опустил насчёт Криворожстали, жаль что остальных не опустил так же! Я помню ****ьник Ахметова, когда у него забрали купленную за гроши Криворожсталь и продали с аукциона индусу! Ахметов сидел как зашкваренный петух на *****е!:відстій:
СуперДБЛ...
Земля, її надра, .......є об'єктами права власності Українського народу. Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією.

Иногда кажется, что *****ия ни за что не променяет свое желание воевать с Украиной. Ни за какие деньги и плюшки. Это личный главный фетиш ***ла.
Ему провели хуем по ****у.
Он как пацан типо должен ответить, наказать.

Назад
Зверху Знизу