Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Вот если бы Украина подарила Штатам конкретную шахту, несущую золотые яйца, скажем, под Купянском. Это уже была бы гарантия. Это была бы уже американская территория сродни посольству США в Украине
Не була б це ніяка гарантія.

Международное право нас не поддержит.
Почему? Это историческая часть Украины.

Это если бы я подарила инвестиции Морана хорошему человеку.
Почему бы и нет, если хорошему?
Подари мне.

США не збираються й надалі виконувати роль посередника у врегулюванні війни Росії проти України. Зараз настав той час, коли Київ і Москва мають представити власні мирні пропозиції.

Джерело:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Бери, мне не жалко!
Пойдет на восстановление Йокнапатафы и порушенных памятников генерала Ли.
На остаток купишь прапор Конфедерации, скажешь - от меня. :)

Останнє редагування:
Я правильно поняла - ты утверждаешь, что надо было отказываться подписывать, раз был такой прецедент (о чем я не в курсе). А ****** где и у кого б ты брал?
відмовлятися не потрібно звичайно. те, у який бік цей меморандум вивернули з "майстром угод"- то взагалі диво. але і чепчіки кидати у повітря занадто зарано. про зброю та безпеку - там не йдеться. скоріше за все, залишиться сімулякром "перемоги" на каденцію трампа.
отримання бодай якогось прибутку з України вимагатиме часу та шалених інвестицій (приватних компаній) у георозвідку, будівництво шахт, кар"єрів, цілих містечок для робітників, ГЗК, це все потребуватиме величезної кількості додаткової енергії... хто це буде робити у державі, яка ракетами прострілюється навскрізь та без жодних гарантій безпеки - не зрозуміло. хіба що за 300 відсотків прибутку за 5 років. але ж ми розуміємо, що таке можливо лише в уяві трумпа.

Останнє редагування:
Так я только за, нужно закончить войну. Только пока непонятно как.
все вже було випробувано, крім жорсткого ембарго (накшталт того, що лиса Ліндсі пропонує) на нафту *******тів (ЄСу привіт) та багаторазового збройного посилення ЗСУ (ніякі контингенти переляканих британців у Шептицькому тут не потрібні) із зняттям заборони ***рити по тилам московії та повним ігнором істеричних твітів вєдмєдєва. :незнаю:

давненько у метро в них нічого не вибухало з десятком жертв. востаннє 15 років тому... а звинувачувати можуть скільки завгодно: що там з крокусом "слідство" виявило?
***ло если отдаст приказ, они убьют столько сколько нужно, и как нужно.

Ой, а шо такое
Обосрались? ***ла сломать не получается словами?
Умиротворение агрессора не проканало?

США поступово будуть відмовлятися від посередництва у мирних переговорах між Україною та рф, — речниця Держдепартаменту Теммі Брюс

Назад
Зверху Знизу