- 🟠 23:03 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
А крест с Софии как упал, аккурат перед нападениемНасчет "примет" (я бы не был легкомысленым, когда явлены символические знаки).
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
А крест с Софии как упал, аккурат перед нападениемНасчет "примет" (я бы не был легкомысленым, когда явлены символические знаки).
два головних: перше у Гостомелі, друге у Чонгарі.Тогда много стечений обстоятельств. произошло.
дай Бог выдержим. И будем внимательно смотреть заодно за выборами в Ватикане и всем, что будет связано с этим действом...А крест с Софии как упал, аккурат перед нападением
Важно не то, перед чем, а после чего - после ста лет разъедания ржавчиной..А крест с Софии как упал, аккурат перед нападением..
Все тайное ( о чем ты намекаешь) станет явным. Но это - уже следствия событий, предзнаменование которых было тогда в Ватиканедва головних: перше у Гостомелі, друге у Чонгарі.
Логично и правильно... по уму.Важно не то, перед чем, а после чего - после ста лет разъедания ржавчиной..
як настільки схильний до містики, то сходив би поставив свічку за упокой володимира пітерського. ( я взсгалі здивовваний, що українська церква ще досі у прямому етері не провела обряд анафеми чи відспівування цього нехриста)дай Бог выдержим. И будем внимательно смотреть заодно за выборами в Ватикане и всем, что будет связано с этим действом...
Кстати, символизм того, что готовит кремль на Красной площади в юбилейное 9 Мая я бы также не отметал...
Адекватов там обмаль
Думаешь мало свечек в Украине поставили?як настільки схильний до містики, то сходив би поставив свічку за упокой володимира пітерського. ( я взсгалі здивовваний, що українська церква ще досі у прямому етері не провела обряд анафеми чи відспівування цього нехриста)
твоя може стати вирішальною! не зволікай!Думаешь мало свечек в Украине поставили?
ЗЫ: ** Наразі саме П'єтро Паролін, згідно даних американського ринку прогнозів Polymarket, є кандидатом-фаворитом на посаду наступного Папи Римського.
Уверен на 100%Там кацапи зараз працюют по усім клозетам,своє лайно протащити
Да там усі в фпсоне ,як з спецвідділкуТакой фасон для политбюро шили, небось отоварился с спецотдела ГУМа
Найхутчіші у нас!👀 Перші у світі перегони сперматозоїдіввідбулися у США⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
25 квітня 2025 року в Лос-Анджелесі, у залі Hollywood Palladium, відбулися перші в історії перегони сперматозоїдів, організовані стартапом для привернення уваги до зниження чоловічої фертильності. Зразки сперми від студентів Каліфорнійського та Південно-Каліфорнійського університетів змагалися на 20-сантиметровій мікроскопічній трасі, що імітує жіночу репродуктивну систему з урахуванням хімічних сигналів і динаміки рідини.
Процес відстежували високочутливими камерами, транслюючи в реальному часі з 3D-анімацією, статистикою, таблицею лідерів і повторами. Захід, на якому зібрали $1 млн пожертв, відвідали 5000 глядачів, були коментатори і ставки.
Переможцем став сперматозоїд студента з Каліфорнії, а організатори сподіваються зробити такі перегони регулярними, щоб популяризувати проблему фертильності.