Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ты еще напиши, что это я тебя заставил это обсуждать в теме про США, а не наоборот ..Пока ти тут єбланіш, хтота із твоіх родічєй договорілся о крємаціі і помінках.
Мнє тєбя пожалєть?

Мне интересно другое, а в США про это вспоминали или нет? как-то странно, сын ЦРУшницы воевал против Украины.Син замглави ЦРУ воював на боці росії проти України і подох від українського дрона-камікадзе.
Це ж треба таке. Донні засмутиться. Хоча б претензії не висував. А то скаже, що кляті біндераффці вбивають не тільки мирних *****ів в трусіках, а й беззахистних американців.
![]()
![]()
Цікаво, а виплату матусі у ЦРУ за зажмуренного синульку кремль переводити у рублях буде?
Ничего неожиданного для избирателей Трампа.Мне интересно другое, а в США про это вспоминали или нет? как-то странно, сын ЦРУшницы воевал против Украины.
це важкий підліток, накшталт персонажу з into the wild. недовчений, мав проблеми з речовинами, романтізований, поїхав мандрувати євразією, наприкінці потрапив до вербовщиків з московії, ті вміють промивати мізки молоді...Мне интересно другое, а в США про это вспоминали или нет? как-то странно, сын ЦРУшницы воевал против Украины.
Романтика странная .це важкий підліток, накшталт персонажу з into the wild. недовчений, мав проблеми з речовинами, романтізований, поїхав мандрувати євразією, наприкінці потрапив до вербовщиків з московії, ті вміють промивати мізки молоді...
не виключено, що вербовники розповіли йому, що "******и-бандерівці" знущаються зі слонів у полонинах КарпатЕхал бы слонов спасать....

Да, я читал про него. Ну я не шарю в английском, поэтому особо не могу следить за ихними новостями, поэтому спрашивал про реакцию внутри США. Была ли , и как отреагировало общество?це важкий підліток, накшталт персонажу з into the wild. недовчений, мав проблеми з речовинами, романтізований, поїхав мандрувати євразією, наприкінці потрапив до вербовщиків з московії, ті вміють промивати мізки молоді...
та ніяк, **** масім, і хєр з ними как отреагировало общество?
Тут дивно, шо єво пустілі, як расходнік.Романтика странная .
Ехал бы слонов спасать....
Димокс выложил фото ЗСУ ( наверно с дрона) о последних минутах этого вояки.в,,йбоной русне,,.Тут дивно, шо єво пустілі, як расходнік.
іншого ПОТУСа на найближчі 4 роки для світу немає. а більше ніхто втручатися і не збирається.Он вообще неадэкватен.
з бананом для слона, та дивовижним поглядом)С лопатой в руках - или я недобачаю....
Фото я бачив. Дивно, шо не використали для сліва важливої інфи чєрєз маму.Димокс выложил фото ЗСУ ( наверно с дрона) о последних минутах этого вояки.в,,йбоной русне,,.
С лопатой в руках - или я недобачаю....
Договорились договариватьсяНе радует. Уверен что толку ноль.
Шо Трамп будет прибалтывать Зеленского сдаться?
Он вообще неадэкватен.