Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
ти сходи головку чи шлунок перевір, як в тебе це часто...
это я еще мягко сказал, у нас есть такой один в коллективе, ему почему то все хотят рассказать про его кумира, я уже не знаю как народ сдерживать.

это я еще мягко сказал, у нас есть такой один в коллективе, ему почему то все хотят рассказать про его кумира, я уже не знаю как народ сдерживать.
проти блювання можу порадити Церукал

Командующий в Гренландии, выступивший против вице-президента Вэнса, был уволен

Останнє редагування:
проти блювання можу порадити Церукал
самый лучший способ не вспоминать его прилюдно.
что то мне кажется с трампом будет таже история, останется у него только спартц, даже маск свалит.

2025-04-11_120554.webp

2025-04-11_120537.webp

В Харьков привозили из ленинграда и продавали в определенных точках. Два вида пломбира в стаканчике, два в шоколаде - эскимо и ленинградское, и семейное - белый пломбир в картонке.
На москве был вкусный белый пломбир в ГУМе.
А у нас самое вкусное - Белочка в Кристалле.
Ну и вот то в виде цилиндра, обсыпанное орехами, названия не помню.
каштан

А у нас самое вкусное - Белочка в Кристалле.
вот честно не понимаю, что в нем было такое особенное, наверное, что раз в год люди ходили его попробовать и это был праздник для ребенка, его родители вывели в свет. Запомнилось не само мороженное, а атмосфера радости в беспробудной тоски совковой.
я помню вкусное мороженное появилось как совка не стало, вроде польское в форме факела.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

кітай намагається домовитися з ЄС про зняття чи зменшення мит на більшість китайських товарів, аби бодай трішечки компенсувати втрату американського ринку, що насувається, після введеня американських мит. що вони такого можуть запропонувати ЄСу, чого там вже і так дохуя і що мало б змогу замістити американський софт, кіно, різноманітні сервіси, скраплений газ чи бурбон?
А з іншого боку Трамп може хоч всратися, а американські авто в ЄС не будуть купувати навіть без мит. Як і стрьомну американську хавку.
А з софтом, це поки глобалізм, вигідно користуватися американським, а коли МАГА починає нав'язувати ще щось, то будуть виникати свої альтернативи.

Назад
Зверху Знизу