Статус: Офлайн
Повідом.: 7227
Адреса: ХТЗ
Повідом.: 7227
Адреса: ХТЗ
Для найпростіших швейних процесів (постільна білизна, примітивні шопери) автоматизований комплекс не проблема. Але для складніших виробів на сьогодні немає. Так, існують автомати циклічного шиття. Там, де потрібно масштабувати процес якоїсь складної операції. Наприклад, пришиття планки в сорочці поло. Але заготовки в шаблон оператор (-ка) закладає вручну. Уявити маніпулятор з надчутливими датчиками, що відчувають тактильно текстуру тканини, еластичність і ще багато чого мені особисто важко . І якщо у нас на "тиняковці" ще за часів СРСР були японські комплеси ВТО, то все рівно далі йшли ручні операції (ОТК, пакування тощо).Почему бизнес раньше роботозированные линии не строил для текстиля?
Пингвины мешали?
А вообще текст напоминает советские рабочие плакаты про великое будущее
Якщо в текстильному виробництві буде якась революція типу як 3D в проектуванні чи машинобудуванні, тоді так, я повірю, що виробництво повернеться в Штати.
Останнє редагування:
Это - нетбук!!!
А вс остальное - ***ня!!!

Кстати авторінок здесь закрытый и сильно защищён, уж не знаю куда сильнее - многих марок тут не представлено, китайских машин нет вообще. Из последних пролезших -Хюндай .