Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
з приводу останнього гега, нам же всім порадили: "не робіть різких рухів, просто розслабтеся та спробуйте отримати задоволення"...

...А я пропоную виокремити із списку періоди, коли довші, коли більш короткі і дуже короткі, існування на наших теренах саме української державності.
І ніколи! тут не будували монархій, тим більш з ознаками абсолютизму.
І мати на увазі автохтонне населення, а не вотєтовотвсе, що завозилось сюди, починаючи з часів Богдана.
А за часів радянщини взагалі було штучне перемішування зі зрозумілих причин.
Саме тому, що українці булив вкрай волелюбними й погано піддавались примусу.
А якщо починати історію з 1991 поку, то ми можем позбутись дуже важливого розуміння причин і наслідків.
Місок ****ал в масквє. В якому то затьортом году. Місс масква, ілі подмосковьє.Ну а чо, стратегия.
Сбить рынок, и потом налаживать отношения с рфией "на благо всем американцам".
Я не зна, какой на Трампа компромат в рфии, но если будет так - то железобетонный.
ці пригоди трумпа в росії геть не псують йому репутацію. навпаки. навіть якщо знайдуть плівки, де міски ****ають його страпонами - його ядерному електорату сподобається. скажуть: "ну чо, мужик!! не лише нас ****ати можна.. він такий же як ми"Місок ****ал в масквє. В якому то затьортом году. Місс масква, ілі подмосковьє.
Щас Вас в расизме обвинятІ мати на увазі автохтонне населення, а не вотєтовотвсе, що завозилось сюди
вселенский вой ... Абсолютно беспричинный. В вашей конкретно голове.
... - неблагодарные свиньи.
Лично-я - "там" ничего не ищу.марні спроби знайти там людяність...
мають повне право.Просто демонстрация уебищности
Да Бога ради, гоу2 форум Чикаго , Флориды - и нехай распинаются там сколько влезет.мають повне право.

она мешает "сделкам"... у подобных...:***:марні спроби знайти там людяність...
А хто збирається відокремлювати?і як ви зараз будете "відокремлювати" волелюбних українців від "перемішаних"? за якими ознаками?