- Повідом.
- 35257
це прутень хуйла стирчить, на який насадили старого доні...Доброе утро Америка
![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
це прутень хуйла стирчить, на який насадили старого доні...Доброе утро Америка
![]()
Верховний конгрес має прийняти постанову про самоусунення перзидента від розуму.А є якась процедура усунення президента, який став несповна розуму? Бо явно ж видно, що людина неспроможна виконувати функції очільника держави
Захарова послє нєудачной пластікі.Марджорі Тейлор Грін: З якої ви країни?
Репортер: Великобританія
Грін: Нам насрати на вашу точку зору і ваші репортажі... чому б вам не повернутися до своєї країни. Ви не американський журналіст.
Американський репортер: Я хотів би почути вашу відповідь на те, що вона запитує
После удачной.Захарова послє нєудачной пластікі.
Пропустил очевидно.Була тема, де так ретельно вилизували одного з кандидатів, що це дало зворотній ефект
Нє. Ябнєвдул.После удачной.
И я бы не вдул.Нє. Ябнєвдул.
воно б радше тебе заламало та тобі б вдуло по самі помідори...Нє. Ябнєвдул.
знайдуть. років за 500.Что известно на сейчас, нашли тела военных НАТО в утонувшей отой машине?....
в случае указанной фотографии 2400 летзнайдуть. років за 500.
![]()
стільки сучасній гілці людства я б не дав.в случае указанной фотографии 2400 лет
Четверо военных США найдены мертвыми у границ Беларуси после таинственного исчезновения - СМИ В Литве рядом с белорусской границей обнаружены тела четырех американских военнослужащих, которые прибыли в страну на учения.знайдуть. років за 500.
![]()
(це мумія з німецького болота)
так знайдені чи не знайдені? у скріншоті з твого повідомлення написано, що soldiers reported missingЧетверо военных США найдены мертвыми у границ Беларуси после таинственного исчезновения - СМИ В Литве рядом с белорусской границей обнаружены тела четырех американских военнослужащих, которые прибыли в страну на учения.
читайте подробнее на сайте "Диалог.UA":⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.