Статус: Онлайн
Повідом.: 37338
Повідом.: 37338
шоколадом запахло мабутьты чё так возбудился?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
шоколадом запахло мабутьты чё так возбудился?

Я вообще не думаю, что кто-то там к кому-то нашел подход.Однак *****и змогли знайти підхід до серденька Трампбаши. Грубі лестощі, подарунки. Підхід як до східного деспота, виявився ефективніший, ніж до лідера демократичної держави.
Суть він передав вірно. *****и знайшли підхід. А ми далі гордо голою дупою чергову "фортецю" тримаємолеша, твои мечты о своем полит рейтинге ты всунешь себе в очко, или тебе всунут туда кол....
саме так, а не робити вигляд гордої обіженкі.Однак *****и змогли знайти підхід до серденька Трампбаши. Грубі лестощі, подарунки. Підхід як до східного деспота, виявився ефективніший, ніж до лідера демократичної держави.
OMFG, специалист по учёным.Но вообще для учёного нормально сегодня в Европе, завтра в США, послезавтра в Японии.
я спокоенты чё так возбудился?
Суть мы и сами понимаемСуть він передав вірно. *****и знайшли підхід. А ми далі гордо голою дупою чергову "фортецю" тримаємо
якщо ти починаєш на особисте, то маєш усвідомлювати про наслідки...*****ідор мріє про солодкі дупці, нічого нового.
а может еще прикинешь сколько воюющего сейчас народу в ЗСУ в свое время голосовали за Яныка? наверняка проросийские..якщо ти починаєш на особисте, то маєш усвідомлювати про наслідки...
До речі (не знаючи, наскільки ти там вирядився в українське й коли) - просто коротко відреагую
![]()
Умница, Пахавот тут я тоже ***** не понял
чем их 100бачей отличается от гречки
если у них пройдет такое
то и демократы могут мошной тряхнуть и петицию по отставке трампа замутить
сюр какой то

вони там загинуть 100%Почему не в Гренландию?
Коротко відреагуй, будь ласка, щє й на це.якщо ти починаєш на особисте, то маєш усвідомлювати про наслідки...
До речі (не знаючи, наскільки ти там вирядився в українське й коли) - просто коротко відреагую
![]()
нужны я. бимбы тогда будут смотреть на конституциюце неправильна та програшна позиція. московіти десятиріччами будуть бубоніти про "референдуми та конституцію" і до них - бач - вже дослухаються. а ми, маючи правовий приоритет, просто розведемо руками і скажімо: "та, всім *****.."? тоді так і буде. маємо щодня вголос відстоювати наші позиції.
Я против них ничего не сказал и уважаю их, они герои войны, в отличии от нашего, "героя ртом"а может еще прикинешь сколько воюющего сейчас народу в ЗСУ свое время голосовали за Яныка? наверняка проросийские..
я не поддерживаю лешу, просто отреагировал
і бімби потрібні, і дипломатія і інформаційна політика. все має працювати в унісон.нужны я. бимбы тогда будут смотреть на конституцию
Віткофф: путін молився за Трампа після замаху
![]()
Ще путін замовив портрет Трампа та передав його через Віткоффа - це так зворушливо
Він був його другом і молився за друга. Можете уявити, що сидите і слухаєте такі розмови? Я повернувся додому, передав це послання нашому президентові і вручив картину. І було очевидно, що це його зворушило.
"вирвано з контексту"Коротко відреагуй, будь ласка, щє й на це.

Коротко відреагуй, будь ласка, щє й на це.