Статус: Офлайн
Повідом.: 38342
Повідом.: 38342
шоколадом запахло мабутьты чё так возбудился?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
шоколадом запахло мабутьты чё так возбудился?

Я вообще не думаю, что кто-то там к кому-то нашел подход.Однак кацапи змогли знайти підхід до серденька Трампбаши. Грубі лестощі, подарунки. Підхід як до східного деспота, виявився ефективніший, ніж до лідера демократичної держави.
Суть він передав вірно. Кацапи знайшли підхід. А ми далі гордо голою дупою чергову "фортецю" тримаємолеша, твои мечты о своем полит рейтинге ты всунешь себе в очко, или тебе всунут туда кол....
саме так, а не робити вигляд гордої обіженкі.Однак кацапи змогли знайти підхід до серденька Трампбаши. Грубі лестощі, подарунки. Підхід як до східного деспота, виявився ефективніший, ніж до лідера демократичної держави.
OMFG, специалист по учёным.Но вообще для учёного нормально сегодня в Европе, завтра в США, послезавтра в Японии.
я спокоенты чё так возбудился?
Суть мы и сами понимаемСуть він передав вірно. Кацапи знайшли підхід. А ми далі гордо голою дупою чергову "фортецю" тримаємо
якщо ти починаєш на особисте, то маєш усвідомлювати про наслідки...Кацапідор мріє про солодкі дупці, нічого нового.
а может еще прикинешь сколько воюющего сейчас народу в ЗСУ в свое время голосовали за Яныка? наверняка проросийские..якщо ти починаєш на особисте, то маєш усвідомлювати про наслідки...
До речі (не знаючи, наскільки ти там вирядився в українське й коли) - просто коротко відреагую
![]()
Умница, Пахавот тут я тоже нихуя не понял
чем их 100бачей отличается от гречки
если у них пройдет такое
то и демократы могут мошной тряхнуть и петицию по отставке трампа замутить
сюр какой то

вони там загинуть 100%Почему не в Гренландию?
Коротко відреагуй, будь ласка, щє й на це.якщо ти починаєш на особисте, то маєш усвідомлювати про наслідки...
До речі (не знаючи, наскільки ти там вирядився в українське й коли) - просто коротко відреагую
![]()
нужны я. бимбы тогда будут смотреть на конституциюце неправильна та програшна позиція. московіти десятиріччами будуть бубоніти про "референдуми та конституцію" і до них - бач - вже дослухаються. а ми, маючи правовий приоритет, просто розведемо руками і скажімо: "та, всім похуй.."? тоді так і буде. маємо щодня вголос відстоювати наші позиції.
Я против них ничего не сказал и уважаю их, они герои войны, в отличии от нашего, "героя ртом"а может еще прикинешь сколько воюющего сейчас народу в ЗСУ свое время голосовали за Яныка? наверняка проросийские..
я не поддерживаю лешу, просто отреагировал
і бімби потрібні, і дипломатія і інформаційна політика. все має працювати в унісон.нужны я. бимбы тогда будут смотреть на конституцию
Віткофф: путін молився за Трампа після замаху
![]()
Ще путін замовив портрет Трампа та передав його через Віткоффа - це так зворушливо
Він був його другом і молився за друга. Можете уявити, що сидите і слухаєте такі розмови? Я повернувся додому, передав це послання нашому президентові і вручив картину. І було очевидно, що це його зворушило.
"вирвано з контексту"Коротко відреагуй, будь ласка, щє й на це.

Коротко відреагуй, будь ласка, щє й на це.