Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
пока. Все в момент может изменитсязауваж, американці не проти канадців, канадці - не вороги американцям.
у той момент, коли починається та розкручується агресія то є так.пока. Все в момент может изменится
американский президент, которого выбрали американцыу той момент, коли починається та розкручується агресія то є так.
а хто зараз з усіх прасок демонізує Канаду?
наче це все виправдовує?которого выбрали американцы
Загальну кількість громадян,проголосувавших за Трампа рахували?наче це все виправдовує?
(і якщо колупати глибже, то вибрала колегія виборців)
я схожий на підрахуя?Загальну кількість громадян,проголосувавших за Трампа рахували?

Достатньо про це наприклад прочитати...я схожий на підрахуя?![]()
і що? давайте оголосимо війну Канаді? 78 млн голосували саме за це?Достатньо про це наприклад прочитати...
Голосували саме за Трампа.Майдан там ніхто робити не буде.і що? давайте оголосимо війну Канаді? 78 млн голосували саме за це?
Взагалі-то британці. Проте канадців (тодішній британський домініон) тішить записувати той рейд на свій рахунок. ?Подейкують, що канадці колись спалили Білий дім. ?
бачу, що гельмінт українського майдану не дає спокою твоєму овочевому життю.Майдан там ніхто робити не буде.
ні, саме більшість голосували за Респ, бо вони так роблять десятиріччами, так робили ще їх діди.Голосували саме за Трампа.
Результат на табло.ні, саме більшість голосували за Респ, бо вони так роблять десятиріччами, так робили ще їх діди.
актором він був, якщо чесно, нікудишнім. він це знав, і потому очолив Гільдію акторів, звідки почалася його політична кар"єра.
Линкольн как настоящий. ?чудовий тіпаж, але те, що я висловив - не моє припущення, а його ж зізнання з An American Life. раджу почитати (проміж ТГ та Тіктокамі)
і Рейган наче живий і такий молодий ?Линкольн как настоящий. ?
у Кітай поїдуть працювати