Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Даже есди никуда не ездить безвиз это показатель того, что где то тебе достаточно доверяют, чтобы не требовать получения визы. Считают своими, так сказать. Тк Украина стремится в ЕС это был хороший шаг навстречу.
Хочу додати. Безвіз до Європи - ознака, що там нас вважають своїми. Хоч і з деякими пересторогами.
Там наше місце. Звідти ми вийшли, туди ми й маємо повернутися.

2025-03-19_234430.webp

Музыкальная пауза

До Трампа своего донесите.
Не можете до Трампа - до сенатора местного.
Не можете до сенатора? До депутата там, или конгрессмена, или как они у вас там называются.

Вот это - это точно не "***** желает мира, мамойклянус11"(с, трамп)

В Кропивницькому пролунало близько 30 вибухів
ОВА повідомляє, що під ударом знаходяться житлові квартали.
(с)

https://www.kharkovforum.com/threads/vijna-operativna-informacija-bez-fludu.5371531/post-71994645

Останнє редагування:
1742426703008.png

Жоре перестало платить ФСБ... Пропал.
Или сделал как Плайшнер? Ayyyyy, Жорa!!

В любом случае французский коньяк из 90-х, гостям, будет фишкой... Хоть и помои. :D

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

No Muskus

Дальше посмотрим, насколько нехватка яиц на полках американских маркетов перекликается с утерей яиц, болтающихся между ногами у обитателей Белого дома...
Якщо своїх нема, то *****и допоможуть...

forumfullimg~general~17410453432~174237660727.webp

1742426703008.png

Жоре перестало платить ФСБ... Пропал.
Или сделал как Плайшнер? Ayyyyy, Жорa!!
Жору ж захейтили.
Но я думаю, что Моран не из-за этого ушел, а из-за того, что ветка превратилась в филиал совкового "Перця" или "Крокодила".

мо' кините вже писати всякий непотріб як 'утин?
Чи то такий новий, модний та єдино вірний правопис?
'?
А ти шукаєш єдино вірного?
Його нема. Все залежить від контексту.
Коли я пишу в темі про обстріли, або про *****у русню, або про свої враження від побаченого у своїй темі, то як кажуть, недрогнувшей рукой і не чекаючи, поки за мене це зробить налаштування ХФ, пишу з маленької літери ***ЛО.
А зараз йдеться про долю країни.
Коли навкруги нас миготять різні імена. І я обрала більш офіційну версію.

НЕПОТРІБ, як на мене, це карикатури й образливі перекривлення прізвища Трампа, коли Зеленський збирається йти до тривалого миру "разом з Америкою, з американським президентом і під американським керівництвом".
Це з скопійованого Дозором повідомлення у чийомусь телеграмі.
Якось не дуже гарно виглядають ці малюночки у нашій, залежній від Трампа ситуації.
По-бидлячому якось. Згадуючи вислів Трампа про карти на руках.
Якщо тобі можуть підсунути козиря в непевній грі з шестірками на руках, то тре' це цінувати.

Назад
Зверху Знизу