Статус: Онлайн
Повідом.: 6215
Повідом.: 6215
А Маск? Пускай останется?Выгоните ******а Вэнса с кабинета.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А Маск? Пускай останется?Выгоните ******а Вэнса с кабинета.
Маск снаружи в окна заглядывает.А Маск? Пускай останется?
Солонин видео записал
Солонин видео записал
На 14,34 абсолютная правда про наши СМИ..Солонін - ще той трамподрочер.
Не будет ничего строиться до конца войны. Ни одна страховая компания деньгами рисковать не захочет.Давайте я вам всем немного оптимизЬму добавлю
"Німецький промисловий консорціум на чолі з Vollert Anlagenbau GmbH запускає мережу високотехнологічних заводів із виробництва збірних залізобетонних конструкцій в Україні. Це передові автоматизовані технології, які дозволять будувати швидше, якісніше та масштабніше. Про це повідомляєз посиланням на повідомлення компанії.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Основною проекту є цільова програма з механізмом PPP, де об'єднуються державні інтереси та приватні інвестиції. Першими містами, які отримають найбільші закордонні інвестиції, стануть Київ та Харків. Найближчим часом заплановані переговори з мером Харкова Ігорем Тереховим щодо запуску першого заводу з випуску залізобетонних конструкцій на основі новітніх світових технологій. Перша інвестиція становитиме понад 5 мільярдів гривень. Підприємство стане найбільшим у Європі, з потужністю 450 тисяч кв. м на рік. Мета його роботи - будівництво 1 млн кв. м будівництва на рік."
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
А отстраивать надо много. Так что...
А как же потужный? "Двое - в драку, третий - в ..."?
И что это доказывет, кроме того, что у тебя лично не нашлось нужных слов?Нелох не справился с постройкой в Украине Небесного Города за две пятилетки (в 2024 был бы избран на второй срок)?
Тоже версия... Но история пошла по-другому. Вспоминается Норелли из 17МВ ("Джованни, я продиктую вам депешу").
При чем годамиА то часто намекаете об особом знании.![]()
Ну видео глянь. Вроде говорит что Трамп *****ас. В целом.Солонін - ще той трамподрочер.
конечно типичный брат - внешность, имя, фамилия, произношение буквы "р")он не брат Гордона? похож
Ахахахахахаххаахахаха
будівництво 1 млн кв. м будівництва

Ахахахахахаххаахахаха
перша, стопудово, першатам яка лiтера? "п" чи "л"? бо вже слiпа тетеря, геть нiчого не бачу
може ви свою шоколадно-лайняну тему вдвох з Дозором в особистому обговорите? вам там буде, чим поділитися одне з одним.. .сам сивочолый говорит, что *****ы не атакуют больницы и другую критическую инфраструктуру.. Обосновывает это тем, что им это будет самим нужно. С 4:15
в данном контексте это может и в этой теме находится, так как он с хербстом сидели в вашингтонеможе ви свою шоколадно-лайняну тему вдвох з Дозором в особистому обговорите? вам там буде, чим поділитися одне з одним.. .
Ето надо в лєс ітті. Нікого нє прєдупрєдів.Ирина! Я никуда не собираюсь.
Чай не чемодан без ручки.
Я хочу ******* на земле предков, но не в условиях оккупации.