Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
"треба домовлятися з *****ами на їх умовах, тоді ніхто гинути не буде" :рл:
Я этому суке американскому каждое утро буду наслідки как ***** "не стреляєт" показывать.

А то ж он , ***ть, даже на слова трампа своего улюбленого - под дурачка корчит "апакажытевидео11онтакованигаварил11"

"треба домовлятися з *****ами на їх умовах, тоді ніхто гинути не буде" :рл:
С тз таких, как Жорик - надо было 24 февраля 2022 сложить лапки и лечь под русню.

И им, таким, как Жорик - поперек глотки ВСЁ, что делает Украина сопротивляясь агрессии.

Ну, типа - *****и же украинцы, ага, чего сопротивлялись то

А теперь - и благодарят не так, и ходят не в том, и вообще "свиньи неблагодарные".

Я этому суке американскому каждое утро буду наслідки как ***** "не стреляєт" показывать.
і нащо ви витрачаєте на це свою життєву енергію? перевиховання? переконання? самовпевнення?
це немов слати фото руйнувань, дитячіх понівечених тіл та закатованих ізюмців у березні 2022 *******тьским ботам (а у деяких і родичам), які бубонять одне й те ж: "зараз ми вас звільнимо, потерпіть, ми лише ********а-******а Зе приберемо"

С тз таких, как Жорик - надо было 24 февраля 2022 сложить лапки и лечь под русню.

И им, таким, как Жорик - поперек глотки ВСЁ, что делает Украина сопротивляясь агрессии.

И благодарят не так, и ходят не в том, и вообще "свиньи неблагодарные"
ну що ж. це його думка, на яку він має право. і має право її транслювати... :незнаю:
я його не виправдовую. просто - є як є...

це його думка, на яку він має право. і має право її транслювати..
Чикаго-форум, ага , гоуон :D

Он не про как там в штатах приходит рассказывать, и не про инвестиции, и не про житье бытье эмигрантом

Он приходит вещать на форум украинского города Харькова
какая Украина неспроможна **** и какие украинцы телепні неблагодарніе.

Стыць.

Факт тот что оружейный уран у нас был и инициатива его изъятия исходила исключительно от ********. Причем инициатива подразумевала тотально полное изъятие урана чтобы исключить возможность создания Украиной собственного ЯО. И как только мы отдали последний уран - *****ня тотчас начала войну, при попустительстве ********.
Только не исключительно от ********, а *****ы тоже его хотели.
Просто без ******** ничего бы у них не вышло

Он приходит вещать на форум украинского города Харькова
какая Украина неспроможна **** и какие украинцы телепні неблагодарніе.
він (і не лише він) використовує аудиторію ХФ, особливо у скрутні для нас часи, для власних потреб - самовпевнення. це, звичайно, засмучує, але нам, товстошкірим, не шкодить...

не нове... :незнаю:

• Це лайк!
Реакції: ja
він (і не лише він) використовує аудиторію ХФ, особливо у скрутні для нас часи, для власних потреб - самовпевнення. це, звичайно, засмучує, але нам, товстошкірим, не шкодить...

не нове... :незнаю:
В таких дискусіях (як кажуть в англомовних країнах, in bad faith) мета - переконати не опонента, а аудиторію. Або хоча б надати альтернативну т.з.

В таких дискусіях (як кажуть в англомовних країнах, in bad faith) мета - переконати не опонента, а аудиторію.
погодьтеся, аудиторію ХФ переконувати вже ні у чому не потрібно... :незнаю: і навряд чи, можливо

какая Украина неспроможна ****
Так, це ганьба на його хату. Трансцедентна дурість аж ніяк не притаманна нескореній нації.

він (і не лише він) використовує аудиторію ХФ, особливо у скрутні для нас часи, для власних потреб - самовпевнення.
Вот, да. Єсть такоє. Хотєл било подготовіть рєфєрат, да с хфорумним поїском хєр шо найдьош, так, шоб било красіво.
Ну, ілі я рукожоп.

Но, тєм нє мєнєє:
це, звичайно, засмучує, але нам, товстошкірим, не шкодить...

...бо, скільки там лишилося тієї авдиторії.
p163191_p_v8_al.webp

:іржач::іржач:

Я щось мабудь прогавив. Чому ***** має перестати стріляти, хіба вже є будь яке перемир'я ?

- Украина - это земли на 1654 год.
Надо ***лу в ответ сказать, шо в 1654 году никакой ****и-педерашки ещё и в помине не было, а было мацковское царство в границах намного меньших современной ****инской педерации, там никакого Крыма, Балтики и Чёрного моря ещё не было у *****ов, да и ещё много чего не было

Назад
Зверху Знизу