Moran, из вас мог бы получиться хороший Tramp IIФедя, в Президенты тебя! Нет - в Короли! Long live the King Feodor I!
Федор, пусть им каждую ночь снятся дети Бучи и Мариуполя
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Moran, из вас мог бы получиться хороший Tramp IIФедя, в Президенты тебя! Нет - в Короли! Long live the King Feodor I!
я невпевнений, що для цього є ресурся буду разрабатывать ядерную программу и ЯО!
юридично так, завжди можно апелювати до обісцяного будапешту. мовляв: договор про нерозповсюдження не працює, (та й взагалі ніякі міжнародні договори не працюють) тому... і задекларувати лише оборонне використанняМеня история независимости Украины уже научила что надо делать..
я невпевнений, бо у ***ла також ЯЗ мається...***ло *** бы Крым забирал и дальше полез!
їм на це ******и. циничні істоти без моральних та людських засад. все що він каже, про "загиблих молодих людей та руйнування" - лайно собаче для Фокс нюз.пусть им каждую ночь снятся дети Бучи и Мариуполя

У Нікополі в районі стара частина, берегова лінія з видом на ЗАЕС.А может Трампу предложить в Буче встретиться? Ну шоб нагляднее было? Или у нас в Харькове на СС?
Якщо дуже захотiти - то знайдеться й ресурс, й мозги, й копалини(Жовтi Води). Треба БАЖАННЯ, яке в нас вже нiхто не вiднiме пiсля вiйни, розв'язаною ****ою. На кону стоiть саме iснування УкраIни як суверенноi держави, а заради цього можна пiти будь на що....!я невпевнений, що для цього є ресурс
***ла б стримувала наявнiсть у нас ЯЗ, а так - напав на бомжа без трусiв..... Аляску у Штатiв чомусь не бажае досить повернути до складу своеi iмперii, тому що Штати йому одразу ****ьник наб'ють!я невпевнений, бо у ***ла також ЯЗ мається...

Московія накладе вето на рішення США, UK та ЄС вигнати їх з Радбезу ООНА какого ж *** Штаты, Британия, Европа не выгнали из Совбеза ООН ****у с Китаем вместе??? Кишка тонка?
Потеребили твитор маску, он ****** сопротивляться поставкам в полном объемеНаши шо - показалі ключі от блокіровкі твітора?
А якщо ii просто ***** послати усим гуртом, та не допускати лису залупу Небензю до залу?Московія накладе вето
сюдячі з того що я дивлюсь по ютубу ... то ні...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
та пока шото начнется литий в батарейках заменят на кремний+графит как китайцы уже начали в некоторых моделях телефонов делать там больше емкость чуть меньше циклов но всяким фпв лучше емкость⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ИМХО без этих "будапештский писюлек" текущее положение Украины было бы куда более плачевно, чем сейчас.ну что, отдали половину редкоземов , взамен на очередные будапештские писульки? Как говорил один классик "Не верю", глядя на все вот это вот.
Зы. Посмотрел сейчас фильм "Гипнотик", и задумался, может они все там ,в БД вместе с трампом совсем уже не они, а кто-то кто ими управляет, допустим тот же манипулятор Маск...Закоулки разума нам не понять.Ну, во всяком случае-обывателям.
Конечно же бесценно! Потому что даже гопник офигел от того как у джентльменов оказывается джентльменская помощь и взаимоподдержка. В то время как, когда один гопник просит помощи и поддержки у другого, то как говориться "не вопрос, держи", без всякого словоблудия и шоу.Президент Ирана который снабжает *****ов дронами убивающими украинцев пожалел Зеленского, и укоряет Трампа в том что он давил на Украину. Priceless.