Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
я буду разрабатывать ядерную программу и ЯО!
я невпевнений, що для цього є ресурс
Меня история независимости Украины уже научила что надо делать..
юридично так, завжди можно апелювати до обісцяного будапешту. мовляв: договор про нерозповсюдження не працює, (та й взагалі ніякі міжнародні договори не працюють) тому... і задекларувати лише оборонне використання
***ло *** бы Крым забирал и дальше полез!
я невпевнений, бо у ***ла також ЯЗ мається...

пусть им каждую ночь снятся дети Бучи и Мариуполя
їм на це ******и. циничні істоти без моральних та людських засад. все що він каже, про "загиблих молодих людей та руйнування" - лайно собаче для Фокс нюз.
цікавлять лише гроші та влада. (і це реалії нашого часу) :незнаю:

я невпевнений, що для цього є ресурс
Якщо дуже захотiти - то знайдеться й ресурс, й мозги, й копалини(Жовтi Води). Треба БАЖАННЯ, яке в нас вже нiхто не вiднiме пiсля вiйни, розв'язаною ****ою. На кону стоiть саме iснування УкраIни як суверенноi держави, а заради цього можна пiти будь на що....!
я невпевнений, бо у ***ла також ЯЗ мається...
***ла б стримувала наявнiсть у нас ЯЗ, а так - напав на бомжа без трусiв..... Аляску у Штатiв чомусь не бажае досить повернути до складу своеi iмперii, тому що Штати йому одразу ****ьник наб'ють!

:D

сюдячі з того що я дивлюсь по ютубу ... то ні...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
:D

сюдячі з того що я дивлюсь по ютубу ... то ні...

Істеричка у менмтруальній флісці. Сцуко, ненавиджу, коли інтонаціями (тим паче верескливими) намагаються вплинути на емоції.

Безвідносно до змісту.

Променів проносу тому блазню.

ну что, отдали половину редкоземов , взамен на очередные будапештские писульки? Как говорил один классик "Не верю", глядя на все вот это вот.
Зы. Посмотрел сейчас фильм "Гипнотик", и задумался, может они все там ,в БД вместе с трампом совсем уже не они, а кто-то кто ими управляет, допустим тот же манипулятор Маск...Закоулки разума нам не понять.Ну, во всяком случае-обывателям.

та пока шото начнется литий в батарейках заменят на кремний+графит как китайцы уже начали в некоторых моделях телефонов делать там больше емкость чуть меньше циклов но всяким фпв лучше емкость :D

ну что, отдали половину редкоземов , взамен на очередные будапештские писульки? Как говорил один классик "Не верю", глядя на все вот это вот.
Зы. Посмотрел сейчас фильм "Гипнотик", и задумался, может они все там ,в БД вместе с трампом совсем уже не они, а кто-то кто ими управляет, допустим тот же манипулятор Маск...Закоулки разума нам не понять.Ну, во всяком случае-обывателям.
ИМХО без этих "будапештский писюлек" текущее положение Украины было бы куда более плачевно, чем сейчас.

photo-2025-03-12-00-55-19.webp

Президент Ирана который снабжает *****ов дронами убивающими украинцев пожалел Зеленского, и укоряет Трампа в том что он давил на Украину. Priceless.
Конечно же бесценно! Потому что даже гопник офигел от того как у джентльменов оказывается джентльменская помощь и взаимоподдержка. В то время как, когда один гопник просит помощи и поддержки у другого, то как говориться "не вопрос, держи", без всякого словоблудия и шоу.

Назад
Зверху Знизу