Статус: Офлайн
Повідом.: 37399
Повідом.: 37399
ты против/не против , что бы иран послал сша по поводу его ядерной программы?
відверто, я не за та не проти. я вважаю, що коли інститути та засади міжнародного права не працюють, що вже всім очевидно, то у кожній країни є власне суверенне право на самозахист, використвуючи для цього усі можливі заходи. найближчі років 20 невідворотньо кількість держав з ядерним озброєнням збільшиться. і так, публічне обосцивання будапештського меморандуму (до міжнародного договору про нерозповсюдження), - якщо не трігер, то принаймні потужний каталізатор цих процесів.
також треба розуміти і небезпеку цього: одна справа арсенал у притомних неагресивних державах для дійсно самозахисту, інша - релігіозні бородаті фанатики, чучхе та північні совкопітекі. і вже зовсім сумна справа, повертаючись у початок - відсутність будь якого дієвого регулювання та правил володіння, використання та погрозливої риторики.
буде інший якийсь "трамп" із хробаком у мізках, скаже, а чому це ірану не можна? можна, але нехай у нас купить боєголовки, а носії в них вже є. Кітай проти? пішлть ***** той кітай, буде базікати я тарифи впроваджу...
що буде, як ***ло ірану товкне пару десятків (з 5 тис) зарядів? що трампець зможе зробити? та ніхуя не зробить. а міжнародної спільноти вже немає... але іран - ніякий Україні не товарищ, не союзник та не приклад...
Останнє редагування: