Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
на пепо звалять..Харьковские соглашения
Киану- человечище по жизни. Без звездной болезни. Респект ему от души за его жизненную позицию и отношение к людям...❤️Як у Джоні Уика
P.S.
![]()
Был выбор? Отобрали бы *****,как в 2014...Харьковские соглашения
а за ролі?Респект ему от души за его жизненную позицию и отношение к людям...
а що, хтось у 2014 чинив спротив? а варто було б.Отобрали бы *****,как в 2014...
зробити те що він хоче від Зе - піти з політики
.Кримські татари першими зрозуміли,що нєхуй рипатися.а що, хтось у 2014 чинив спротив? а варто було б.
Не подписание в ноябре 13 г ассоциации с ЕСБыл выбор? Отобрали бы *****,как в 2014...
а ти, зрозумів те ж саме у лютому 2022?Кримські татари першими зрозуміли,що нєхуй рипатися.
Математично так,що війну в *****ів Україні не виграти.а ти, зрозумів те ж саме у лютому 2022?
ага... проверял инфу... в Х похоже уже все потерли как и другое... но скрины остались...Ілон Маск назвав зрадником сенатора США від штату Арізона, ветерана військово-морського флоту та астронавта НАСА у відставці - за висловлення підтримки Україні
ну шо ...дотискать будуть таки, що треба нам поступитись Кримом, щоб не забрали більше..тоді мабуть вихід на арену Европи і Туреччини.Державний секретар США Марко Рубіо заявив, що Україна повинна буде поступитися своїми територіями в разі ухвалення будь-якої мирної угоди. Це стосується земель, які росія захопила з 2014 року.
"Я думаю, що обидві сторони повинні прийти до розуміння того, що військового вирішення цієї ситуації не існує. Росіяни не можуть завоювати всю Україну, і очевидно, що Україні буде дуже важко в будь-який прийнятний проміжок часу змусити росіян повернутися туди, де вони були в 2014 році", – сказав політик.
Я можу вас запевнити, що ми не будемо надавати військову допомогу росіянам", – наголосив чиновник.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
значить, вже міркують над останнім
Каким Крымом, барышня? О нем даже не вспоминают уже.ну шо ...дотискать будуть таки, що треба нам поступитись Кримом