Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Во вторых, Верховный Суд недавно осадил особо ретивых противников 2-й поправки.
с другой стороны... жаль что Трампу подсрелили только ухо ... (хотя похоже на постанову...)

01000000-0aff-0242-28c0-08dca6730094_w1023_r1_s.jpg

P.S. не.. (судя по следу на щеке... хотя бы нос...)

Останнє редагування:
Я не планирую стрелять из них на дальниe дистанции. Пистолеты вообще не для этого.

На Glock-e стоит лазерный пойнтер (red dot).
я надеюсь, что Вы удачный инвестор, поскольку неудачным лазерный пойнтер не нужен )))

У Шотландії вважають новий візит Трампа до Британії «немислимим», якщо він не змінить позицію щодо України

Другий державний візит президента США Дональда Трампа буде «немислимим», якщо він не змінить свою позицію щодо України.

хоча, може зелена повесточка у ЄС піде на спад і притомні знову повернуться на ДВЗ
Притомні зрозуміли, що залежність від постачальників енергії - це така єбола, що краще вже перетерпіти і перейти на самозабезпечення.
По Германії масово готують інфраструктуру для електричних фур. Зарядні станції, вітрові та сонячні парки, системи зберігання електроенергії, оце ось усьо.

Дякуючи електромобілям всі компоненти подешевшали вже настільки, що доступні по ціні будь-кому.

По Германії масово готують інфраструктуру для електричних фур. Зарядні станції, вітрові та сонячні парки, системи зберігання електроенергії, оце ось усьо.
сорь за оффтоп... але по темі посту...

«Енергія для змін» - саме так називається фільм німецького режисера Карла A. Фехнера»
у Львові у рамках Німецько-Українського бізнес-форуму «Відновлювана енергетика – енергія для миру та демократії»!

Останнє редагування:
А Китаю зачем что-то делать? Ему и так норм. Сидит на берегу реки, по заветам Мао.
*****ы обтрепались об Украину, а США вообще себе в голову скоро выстрелят.
Эта китайськая мудрость древнее Мао на тысячу лет..))

не знаю насчет движений в этом направлении, но, думаю, самому Китаю не понравится быстрое сближение сша с *****ами, он прекрасно понтмает против кого это сближение.
Пикейные жилеты думать не могут ибо незачем.))

Назад
Зверху Знизу