Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Я это писал с самого начала. Но тут половина в глаза долбится, видимо. Как и не в состоянии понять, почему именно сейчас этот законопрект и протащили. К и не в состоянии прочитать, что нужно реальное прекращение военных действий. Как и вообще *****, что забирают базовое право.
Сритесь дальше.
А почему именно сейчас Трамп похоже готовится к первой брачной ночи с ***ло за много лет отношений Штатов и ****и?

Я это писал с самого начала. Но тут половина в глаза долбится, видимо. Как и не в состоянии понять, почему именно сейчас этот законопрект и протащили. К и не в состоянии прочитать, что нужно реальное прекращение военных действий. Как и вообще *****, что забирают базовое право.
Сритесь дальше.
Реальное прекращение боевых действий. Окей. И первой их должна прекратить Украина. Как там вещает ***ло?
Умников забугра должно волновать их существование при их президенте ближайшие четыре года. Мы будем вам подсказывать, где вы долбитесь в глаза а где долбят вас. Удачи.

Сритесь дальше.
Мене теж турбує цей законопроєкт - він був зайвий, ніхто й так не сумнівався щодо легітимності влади. А ворогам ця бумажка "до лампочки".
Я за зміну влади, хоча б частково. За Конституцією у нас головний - парламент. От там би створити хоча б якусь коаліцію проукраїнську, а потім щоб за її поданням змінити Уряд. Бо зараз потрібні фахівці, а не "кухарки"

За Конституцією у нас головний - парламент.
Стаття 102. Президент України є главою держави і виступає від її імені.

Президент України є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина.

Завжди було цікаво, як це - заснути при демократії, а прокинутись при ... ну нехай диктатурі. Ну, тепер я знаю.
І так, враження, що всі дійсно в очі довбляться. Ну є ж різниця між конституційним "після закінчення (зняття) правових умов військового стану" і неконституційним "після настання справедливого, всеосяжного і стійкого миру". Чи нема? Що для депутангів і президента "справедливий мир"? Що для них мир всеосяжний? А стійкий? Це мир в кордонах 1991? 2014? 2022?
Все написано в основному законі. ***** ці милиці для конституції? Ще й прийняті за схемою "як це ні? Ану подумайте ще". Трампа умити? Що не оцінив Зе? Чи навіщо вони? Тим паче, що конституційний суд (за умови, що він ще не весь єрмаковський) відішле цей папірець за відомою адресою миттєво.
Зе вже більш впевнено йде шляхом ***ла, ніж Трамп. Ну нехай.

Дійсно, що таке стійкий всеосяжний мир з правової точки зору?

Стаття 102. Президент України є главою держави і виступає від її імені.

Президент України є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України, додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина.
Хто формує уряд? Кому звітує уряд?

Хто формує ОП? :)
Мо' ОП і був задуманий, щоб було кому звітувати президенту? :)
ОП взагалі повинен лише допомогати Президенту здійснювати його повноваження (Основними завданнями Офісу є організаційне, правове, консультативне, інформаційне, експертно-аналітичне та інше забезпечення здійснення Президентом України визначених Конституцією України повноважень), а не оте, що щас

ОП взагалі повинен лише допомогати Президенту здійснювати його повноваження (Основними завданнями Офісу є організаційне, правове, консультативне, інформаційне, експертно-аналітичне та інше забезпечення здійснення Президентом України визначених Конституцією України повноважень), а не оте, що щас
А зараз нема над Зе нічого, окрім Бога і Єрмака.
Тобто навпаки. :)

А зараз нема над Зе нічого, окрім Бога і Єрмака.
Тобто навпаки. :)
Так отож( І це в купі з об'єктивною неможливістю провести вибори геть зле. Ми не звикли жити без виборів, ми завжди невдоволені владою (інколи - влада на це заслуговує).

Трамп запостил видео каким он видит будущее Газы под своим руководством.

100% ***ло дав пораду: "а ти їм мультик покажи. всі задоволені будуть, питань ставити не будуть, за рік вже й не пригадають"

Один, але нiхто не казав про те, наскiльки довгий.
вспоминаем анекдот
Муха летит мимо слона и спрашивает у него:
- Хочешь кайф
Слон: -Давай
Муха залетела слону в хобот и вылетела через ******у.
Слон: -Кааайф!!! Давай еще!
Муха: Хочешь еще
Слон: Хочу!
Муха залетела слону в хобот, слон подставил хобот к ******е.
Слон: Вечный каййф!!!

расскажи Господу про свои планы - он над ними посмеётся... какие ж клоуны эти трампамаски.

Назад
Зверху Знизу