Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Трюдо тормоз.
У таких випадках ***** треба посилити.
Чітко і конкретно.
Можна запропонувати Трампу ***, шоб пососав.
Має законне право.
То такий новий рівень політичної культури, яку приніс Трамп.
Інакше Трамп не зрозуміє.
Який *****? Трюдо заборонив канадцям мати легальну зброю.

ахтунг :)

маск
*** жаль нету биографа (да еще и не зависимого) у зе персонажа, вот там бы было открытий

эта барышня тоже терпила
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
я писав це ще у вересні: за трампа голосують ті, кому здається та подобається, що він, немов би, хакнув систему, можна сказати, помочився на неї... маск примкнув до нього заради власного гешефту та ще більших держзамовлень і впливу... тепер виявляється, що і т.з. "ялтинську систему", вже згвалтовану, він намагається повторно розтоптати... нас чекає дуже захопливе сторічча.

То, що в штатах обрали у владу клоунів несповна розуму, це зрозуміло. Мене більше цікавить, чому у місцевих трампабобіков язики в сраки позалазили.

я писав це ще у вересні: за трампа голосують ті, кому здається та подобається, що він, немов би, хакнув систему, можна сказати, помочився на неї... маск примкнув до нього заради власного гешефту та ще більших держзамовлень і впливу... тепер виявляється, що і т.з. "ялтинську систему", вже згвалтовану, він намагається повторно розтоптати... нас чекає дуже захопливе сторічча.
Если старая система прогнила, почему бы на нее не поссать?! Появляться новые условия, новые центры притяжения и т.д. Не вышло у дем. мира быть хитровыебанными, нельзя, к примеру 20 лет рассказывать про открытые двери в нату, при этом все 20 лет посылать Украину *****.

Щось я все більше переконуюсь,що найбільша країна адекват у цьому світі це...Китай.

Я знаю шо Трамп хоче.
Він хоче шоб усі забули про те шо він обіцяв на виборах.
Бо виконати не зможе.
Рівень напруженості піднімає.
Нову дич запускає.
Шоб всі забули про стару дич.
Стара дич то ***ня була, тепер буде нова.
А про стару забудьте.

Останнє редагування:
То, що в штатах обрали у владу клоунів несповна розуму, це зрозуміло. Мене більше цікавить, чому у місцевих трампабобіков язики в сраки позалазили.
уточните кому адресован ваш высер???? трампобобики как вы изволили выразиться это кто????

ну даже если так, то они могут просто послать вслед за руцьким кораблем со словами не твое дело за кого нам голосовать. и будут правы. разве не так??
Ну после тех дифирамб,что они понаписывали Трампу это вряд ли.
Скорее признают,что лоханулись с выбором.

Назад
Зверху Знизу