Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Знакомые из Чикаго месяца полтора назад писали, что можно было взять только по два лотка в руки!!!! ( наверно, которые по 12 штук). Сейчас не знаю....😊Спят и видят сны.
Им снятся украинские яйца по скидке в атб.
Яйци свої шукають.Американцев забанили в теме? Где все? 😊
Вчера сварила 4 штуки, заправила майонезом и добавила перья проросшего лука.Знакомые из Чикаго месяца полтора назад писали, что можно было взять только по два лотка в руки!!!! ( наверно, которые по 12 штук). Сейчас не знаю....😊
Вспомню - вздрогну....И это в мирное время. Ужос...
"Я буду говорити з президентом Путіним у вівторок. За вихідні було зроблено багато роботи", – сказав він.
ну ми самі то віримо, що хтось там буде когось "притягувати до відповідальності"?Центр был создан в 2023 году для привлечения к ответственности руководства росиии, а также ее союзниц Беларуси, Северной Кореи и Ирана к ответственности за преступление,
для цього була б потрібна капітуляція підарівну ми самі то віримо, що хтось там буде когось "притягувати до відповідальності"?![]()
а кто в ней, кроме Украины заинтересован?для цього була б потрібна капітуляція підарів
Європа, ні?а кто в ней, кроме Украины заинтересован?
І повна окупація підарашки, і багато чого ще, чого на жаль не станеться.для цього була б потрібна капітуляція підарів
со всей Европы, может 3 - 4 страны и хотят капитуляции кацапов, но для остальной Европы кацапы - то рынок сбыта, энергоресурсы, туристы.Європа, ні?
я вважаю 3-4 не бажають, і то спірне питання, підари всіх скупилисо всей Европы, может 3 - 4 страны и хотят капитуляции кацапов, но для остальной Европы кацапы - то рынок сбыта, энергоресурсы, туристы.
Яке неподобство! Гора до сих пір називається в честь якогось Рашмора?Тим часом у резиденції Трампа Мар-а-Лаго встановили пам’ятник «Золота гора Рашмор» із його зображенням
умов "капітуляції" для московії не існує взагалі. хуйло може хоч завтра все припинити та почати виводити війська під гаслами "целі есвео досягнуто"со всей Европы, может 3 - 4 страны и хотят капитуляции кацапов, но для остальной Европы кацапы - то рынок сбыта, энергоресурсы, туристы.