Даже если это правда... я не удивлюсь, ибо не фиг... (сам виноват - ССЗБ).А визитки, визитки то нашли , а ??
Вот бы свита МБС обыграли эту тему: "где твоя галабия? Чё без куфии?" 🐸В костюме теперь?
Дальше принуждение к извинениям перед хуйлом?
Эх, голобородько... кто тебе написал этот бездарный сценарий?
Я би не був так сильно впевненим...Тим більш, коли наступ кацапів провалено. .
Схоже, поклали вже не тільки твітор, а ще і квору.
Шо там у них робиться?
Теперь мы четко видим,что до жопы те ассоциации.Вместе с ЕС.Мозгоёбы и бюрократы.Та ассоциация нихрена нам бы не дала.Сказали бы примем лет через 50.Может быть.Но это не точноНе подписание в ноябре 13 г ассоциации с ЕС
Скріни з російським інтерфейсомГде скрины с указанием IP адресов Илон? Илон то ж такое, ненавистные тобой Украинцы смогли пробить совершеную защиту?
золота доба для дяді Жори: час скупати активи за безціньMaking America Small Again
Пропоную надати Зеленському відпустку. Тим часом, на перемовини до Діджея поїде тимчасовий тріумвірат:коли діджей з трампом побачать, хто замінятиме Зе до виборів, він охуїє, та скаже, поверніть мого улюбленця Зе. хай навіть у флісці.
Ага для своїх походу кто в темі. Хомячків стрижутьзолота доба для дяді Жори: час скупати активи за безцінь
Перший і останній поїдуть нахерПропоную надати Зеленському відпустку. Тим часом, на перемовини до Діджея поїде тимчасовий тріумвірат:
їм би не "кожен свою". а треба випрацювати єдину позицію всіх небайдужих, та виразити у консолідованій резолюції!.
ну тоді перемовини від твого імені буде вести дєрьмак та арахамія. у результаті нахер йдуть усі 30 млн українців.Перший і останній поїдуть нахер
А я помню рекламу: нас 52 мільйони!усі 30 млн українців.