Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Донни не в теме, но нутром чует. И чует правильно.
Сколько в стране "мызамирцев" и "надо договариваться"? Очень немало.
Вот они и выберут, кто договорится;)

Формулировка звучит по-*****ьному.

"Частина оточення Трампа хоче замінити Зеленського більш "зговірливим наступником" на посаді українського президента, — ABC News"

Формулировка звучит по-*****ьному.

"Частина оточення Трампа хоче замінити Зеленського більш "зговірливим наступником" на посаді українського президента, — ABC News"
Потому что это бред )
Даже если такие желания присутствуют, то что можно сказать? Хотеть не вредно;)

в Греции уже не все есть

Трамп у Truth Social:

Сьогодні президент Франції Еммануель Макрон приєднався до мене в Овальному кабінеті, щоб виступити на саміті G7. Засідання було скликане губернатором Джастіном Трюдо з Канади, яка наразі є головою G7, щоб відзначити третю річницю російсько-української війни – війни, яка ніколи б не почалася, якби я був президентом.

Усі висловили своє прагнення бачити кінець війни, і я наголосив на важливості критично важливої угоди між Сполученими Штатами та Україною щодо “критичних мінералів та рідкоземельних елементів”, яку ми сподіваємося підписати дуже скоро!

Ця угода, яка є “економічним партнерством”, забезпечить повернення американському народу десятків мільярдів доларів та військового обладнання, переданого Україні, а також сприятиме зростанню економіки України, коли ця жорстока та варварська війна наближатиметься до завершення.

Також він заявив, що веде серйозні переговори з путіним щодо припинення війни, а також щодо масштабних економічних угод, які відбудуться між Сполученими Штатами та росією.

И проблема для ненавистников ЗЕ, т.е. мечтающих эту жертву принести. Трампушке и Пуйлу. От же незадача.
Сейчас, мое ИМХО, самое правильное - это цитировать Рузвельта (кажется, не уверен в авторстве): "он, конечно, сукин сын, но он наш сукин сын!" Можно сколько угодно не поддерживать Зелю и считать его ****ом, но в текущей ситуации - это наше зеленое ****о, и мы обязаны его поддержать. Тем более, что он на удивление пока не облажался и не продал Украину на 500 лет вперед. Я удивлен, поэтому респект!

Трамп у Truth Social:

Також він заявив, що веде серйозні переговори з путіним щодо припинення війни, а також щодо масштабних економічних угод, які відбудуться між Сполученими Штатами та росією.
Джастин Трюдо не губернатор, а премьер-министр, насколько я помню.

Так Трамп присоединил Канаду к США. И Трюдо является губернатором штата.
По крайней мере, в мире иллюзий Трампа все именно так. Его окружение пока занято лизанием ******ы и в реальность возвращать босса не хочет.

Это лишний раз говорит об этом рыжем ......., хочется обматерить, но пока приходится терпеть.А то вдруг скажет закрыть ХФ, как и сменить Зеленского:D

Какой смісл они буут нести? И каким образм это отсановит ***ла?

Назад
Зверху Знизу