Тут могла бути Ваша реклама!

Шо там в США?

🔴 17:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 17:48 Повітряна тривога в Харків.обл.
Мертвые все могут, даже голосовать.
Разве что не кусаются.
Ну и напоминание другим что страховка должна работать для людей а не только для обогащения держателей акций.
Вместо десяти миллионов мог бы получить пять или два. Зато бы вылечить можно было бы кого-то.

В Украине не знают реальных проблем жизни в США к сожалению.
Впрочем эта проблема везде, выпячивание хорошего и замалчивается ужасы.

Ну и напоминание другим что страховка должна работать для людей а не только для обогащения держателей акций.
Вместо десяти миллионов мог бы получить пять или два. Зато бы вылечить можно было бы кого-то.

В Украине не знают реальных проблем жизни в США к сожалению.
Впрочем эта проблема везде, выпячивание хорошего и замалчивается ужасы.
Есть еще БОльшая проблема - люди не следят за тем, какую хх они пишут или говорят. Вот здесь у тебя написано вроде бы держатели акций это не люди, а хз что, что-то иное. Но все это люди. И наверно многие больные держат акции медицинских же компаний ..

Останнє редагування:
В Нью-Йорке застрелили СЕО одной из крупнейших медицинской страховой компаний, которая славится наибольшим числом отказов нуждающимся больным.

После убийства эмпатии в его адрес не последовало…

С Реддита (перевод)
———-

""На мій погляд, страхові компанії нарівні з торговцями зброєю та секс-торговцями. Вони довільно кидають людей у фізичне, емоційне та фінансове пекло, застосовуючи різні правила, як їм заманеться. Вони майже не контролюють, і вони ґвалтують американське населення на десятки мільярдів (317 мільярдів доларів цього року для United), і мені повинно бути прикро за людину, яка керує процесом скорочення витрат, винищуючи життя середніх американців? Як я можу пролити сльози за людиною, яка фізично втілила найбільш ненажерливе увічнення жадібності та егоїстичного підступу в історії Америки.

Його сім'я, ймовірно, загинула і постраждала, мені за них шкода. Але я сподіваюся, що вони усвідомлюють, що життя, яке вони прожили, було пов’язане з радісною відмовою від піклування про найбільш нужденних. Їхнє життя будувалося на спині хворих і вмираючих американців.

Я бачив в іншій темі: «у США легше отримати зброю, ніж МРТ». Це приблизно підсумовує речі.

?? А хіба відомо, що відмов страхування більше ніж допомог??Тут явно емоцій більше ніж здорового глузду.
І про зброю також ,щось чудернацьке, це некоректне порівняння..

Ебанизма в Австралии больше, как мне кажется.
Плюс всякая смертоносная живность.

Если же о преступности - не так уж сильно Австралия отличается по уровню безопасности.
Вообще-то вся Австралия - потомки уриков.

Основные источники преступности в Штатах - неконтролируемая массовая имиграция, обезьяны и мегаполисы.
Сами, собственно, и сделали.
Внедрение идей социализма надо было осуществлять в школах вдалбыванием того, что не работать - западло и не фан.
А раздача бесплатных бананов не делает из обезъяны человека.

Останнє редагування:
Сами, собственно, и сделали.
Внедрение идей социализса надо было осуществлять в школах вдалбыванием того, что не работать - западло и не фан.
А раздача бесплатных бананов не делает из обезъяны человека.
А что сейчас в школах вдалбливают? И много раздают бананов бесплатных, в процентном отношении к тем, что за деньги?

Есть еще БОльшая проблема - люди не следят за тем, какую хх они пишут или говорят. Вот здесь у тебя написано вроде бы держатели акций это не люди, а хз что, что-то иное. Но все это люди. И наверно многие больные держат акции медицинских же компаний ..
якщо б ти читав уважно, то зрозумів би що цей "ja" - або тупий ватник, або просто раша-троль в стилі: "амєрікє вашєй скора кірдик".

Трамп призначив нового посла в Китай з дуже дзвінким і грізним іменем, Девід Пердю.

Останнє редагування:
Трамп призначив нового посла в Китай з дуже дзвінким і грізним іменем, Девід Пердю.
Роман - в переводе с древнегреческого — «сильный, крепкий, мощный». В переводе с латыни — «римский, римлянин» , но на самом деле ты же здесь пердю и не более.)))))

За словами конгресменки, законопроєкт має пояснити американським студентам, що «комунізм призвів до смерті понад 100 мільйонів жертв у всьому світі» і що «півтора мільярда людей досі страждають від комунізму».

Республіканець Денні Берджес заявив, що наразі американська молодь навчена дивитися на комунізм як на щось позитивне — 20% вважають, що це краща система, ніж капіталізм.

...цікаво у Вашингтоні це бачили?

Кажуть, шо в Парижі Зеленський хотів відпіздити Трампа.
Але Макрон кинувся тримати Зеленського і якось стримав.

...цікаво у Вашингтоні це бачили?

1733654467016.png

а чего на могучем скрепоносном говновозе - надпись на Вашинтонгском..
и вопрос к плакатам - а до этого они куда были нацелены? на Воронеж видимо

Я активно намагаюся припинити війну в Україні, «якщо зможу», — Трамп в інтерв'ю NBC News.

Трамп 7 вересня: Закінчу війну за 24 години після перемоги.

Трамп 8 грудня: Закінчу, якщо зможу.

Назад
Зверху Знизу