Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Если вы работаете в жанре копипаста, то это ваше дело следить в теме - не было ли вашей Эврики страницей раньше.
Ну тогда - все с вами ясно, ибо дубля не было?
Я не знаю, что вы там за кино смотрите в своей голове с сигаретой в зубах... :кручусь:
А ваши размышлизмы имеют конечно ценность, какую то, для кого то . Но зачастую уступают тому анализу и мнениям, которые приходится копипастить из инета. Причем делать это не в вашей авторской теме о размышлизмах и впечатлениях во время войны ( в которую я, как и обещал, больше не ходок:D)

🇪🇺🇺🇸🇺🇦 Зустріч представників ЄС, США та України щодо мирного плану відбудеться в неділю в Женеві

Ну тогда - все с вами ясно, ибо дубля не было?
Я не знаю, что вы там за кино смотрите в своей голове с сигаретой в зубах... :кручусь:
А ваши размышлизмы имеют конечно ценность, какую то, для кого то . Но зачастую уступают тому анализу и мнениям, которые приходится копипастить из инета. Причем делать это не в вашей авторской теме о размышлизмах и впечатлениях во время войны ( в которую я, как и обещал, больше не ходок:D)
Не ходок, и за это спасибо. :)
Хочу заметить, что в копипастах не имя автора телеги или чего там важно. Если Вася и Петя поставили идентичный текст, то это одна информация, а не две рсзных. И если один юзер поставил информацию Васи, а вы следом информацию Пети, то это таки дубль.

1763822569942.webp

вас , коли на всі ваши дублі носом тикати, то ніс буде як у п'ятачка)
если один юзер поставил информацию Васи, а вы следом информацию Пети, то это таки дубль.
Сейчас Дозор вам расскажет, что вы "манипулируете манипуляторкой которая не выросла до манипулируемого" :D
и вообще, вас всех #сефидапокусала, ага.

Борис Джонсон назвал американо-российский мирный план "полным предательством Украины"

Это равносильно "военной кастрации" и делает Украину постоянно уязвимой для третьего вторжения, написал он в колонке для Daily Mail (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
).

"Это полная капитуляция так называемых друзей Украины", — заявил он. По его словам, союзники Украины недостаточно решительно реагируют на эти предложения.

Он заявил, что Киеву придется "сойти с ума", чтобы принять условия этого плана.

Сейчас Дозор вам расскажет, что вы "манипулируете манипуляторкой которая не выросла до манипулируемого" :D
и вообще, вас всех #сефидапокусала, ага.
Влезла? Со своими дизлайками?

"...ибо от слов своих оправдаешься, и от слов своих осудишься " (от Матфея 12:37)

На переговори з українською делегацією і європейцями приїдуть держсекретар США Рубіо та посланець Трампа Віткофф, — CNN

Я с вами согласна, а ***ло нет. Он ваши доводы отвергнет на корню.
так м"якотка у тому, що "план" (бодай хто його автор) наданий США. от нехай діпломатія України по кожному пункту з олівцем і проходиться з комісією із США...

у мене стійке враження, що трамп взагалі того плана не курив і не відстрілює, про що там йдеться.. .

так м"якотка у тому, що "план" (бодай хто його автор) наданий США. от нехай діпломатія України по кожному пункту з олівцем і проходиться з комісією із США...

у мене стійке враження, що трамп взагалі того плана не курив і не відстрілює, про що там йдеться.. .
Та йому треба "війну закінчити", галочку поставити. А якою ціною -******и.

Та йому треба "війну закінчити"
він навіть вогня припинити не спромігся... яку там війну... :рл: підписом отієї цидулі війну можна якось скінчити?

а хто його підписуватиме ? "нелегітимний Зеленскьий" (з т.з. ***ла)?.. а як парламент наступного скликання визнає таким, що немає законної сили?

а як отаке ще спливе:

Угоди, укладені під тиском, можуть бути недійсними згідно з міжнародним правом, зокрема Віденською конвенцією про право міжнародних договорів, якщо тиск включав погрози або застосування сили. Такі угоди можуть бути оскаржені та визнані недійсними, якщо доведено, що згода була дана під примусом, що суперечить принципу вільної згоди держав на обов'язковість договору.
  • Причини недійсності: Міжнародне право розглядає будь-який договір, укладений під загрозою сили чи погрозою, як такий, що порушує принцип вільної згоди держав.
  • Наслідки: Угода, укладена під тиском, може бути визнана недійсною, що означає, що сторони не будуть зобов'язані її виконувати.
  • Реалізація: Процес визнання угоди недійсною вимагає доведення факту тиску, який призвів до підписання, і може потребувати звернення до міжнародних судів або інших механізмів вирішення спорів.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу