Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Без імені.webp

⚡️США відмовляються продавати ЗРК Patriot, — The Atlantic

Пентагон визначив деякі види озброєння, зокрема Patriot, як дефіцитні та починає блокувати нові запити від партнерів на ці системи.

⚡️США відмовляються продавати ЗРК Patriot, — The Atlantic

Пентагон визначив деякі види озброєння, зокрема Patriot, як дефіцитні та починає блокувати нові запити від партнерів на ці системи.
Очередное подыгрывание *****ам?
Я ж давно говорю, что с рыжим что-то 100% не то. И дело тут не в деньгах и его характере. Тут что-то более серьезное.

Почему Келлог понимает реальность, а Трамп нет?
Интересно почему.
"Він (Трамп – ред) роздратований. Він думав, що його особисті взаємини з Путіним принесуть результати. Натомість Путін його обманює. За зачиненими дверима президент Трамп набагато зліший, ніж на публіці", - заявив Келлог. :іржач::іржач:

ну что , ****яне с баблом поимеют от рыжего возможность пополнить ряды великих эгейнов? Думаю, что и бункерный с удовольствием профинансирует кого надо, чтоб сделали что надо

ну что , ****яне с баблом поимеют от рыжего возможность пополнить ряды великих эгейнов? Думаю, что и бункерный с удовольствием профинансирует кого надо, чтоб сделали что надо

Да, надєлає дєлов етот штріх. Потом дєсятиріччамі разгрєбать і подчіщать будуть після нього.

а разве до этого такого не было?
чи сумма другая была. так вроде эта ...
хз ...

а разве до этого такого не было?
чи сумма другая была. так вроде эта ...
хз ...
Вєсь мєксіканскій наркокартель тєпєрь може жить в вайтхаузє, потратів сотую процента от прібилі за гєрич.

Вєсь мєксіканскій наркокартель тєпєрь може жить в вайтхаузє, потратів сотую процента от прібилі за гєрич.
ну так вот как было:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу