Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Трамп може взятися "захищати" малих сіх (це як "асвабаждать" тільки навпаки) від підступних і могутніх "ворогів". Да так, що анексія буде виглядати благом для них. ))

ну все, Трамп не пришвартуется..:кручусь:

Ось вам і варіант Трамп-2028. Війна, схоже, потрібна не тільки ***лу і Цзи -- всім тим трьом благодєтєлям і грейтегейнам потрібна нормальна така війна, щоб царювати безкінечно.

"Это война путина, а не России"
А ты не знаешь, что есть две Палестины- сектор Газа и Западный берег Иордана?? Есть еще палестинцы (арабы) в самом Израиле.. так это тоже их война??

Якщо Трамп не отримає Нобелівську премію миру, «це буде великою образою для США»

Якщо за ці зусилля мені не вручать Нобелівську премію миру, це буде великою образою для нашої країни. Я хочу, щоб її одержала країна.

Таку заяву президент США зробив, виступаючи на зустрічі з військовим командуванням й нагадавши про «зупинку вже 7 воєн» та ще однієї, якщо ХАМАС погодиться на запропонований мирний план.

Премію за мир цього року будуть вручати 10 жовтня в Осло. Загалом переможців Нобелівської премії у різних сферах будуть
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
з 6 по 13 жовтня.

?? УС

Назад
Зверху Знизу