Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Синок Байдена розказав, шо Меланію до Америки привіз Ёпштейн.
Зробив для неї візу, як унікальній спеціалістці, яких в Америці нема.
І по цій візі вона на нього працювала.
А він її експлуатував як міг. Поки не продав Трампу.

Берберовы - пидары, зверей использовали в цирке, а тут на вольном выпасе медвежонок
Федя , в моей жизни был случай, когда "милое" животное на вольном выпасе, собачка ,Алабай, чуть мне не откусила член( там где мотня висел кусок отгрызаной ткани-сантиметр до члена!), а потом своими зубками. впился в мое колено, благо не отгрыз. Я стоял в доме за спиной у хозяина и давал " милой" собачке сухарик...За ХОЗЯИНОМ!В доме, куда эта падла ни разу не заходила!А за полгода до этого этот "милый" песик на "вольном выгуле" чуть не сожрал свою хозяйку -выгрыз ей кусок кожи на голове, выгрыз часть мяса около лодони и т.п.Он ее чуть не загрыз на смерть, хотя она его с малолетства так же,как и мишку, кормила молоком и воспитывала. Просто песику ебнуло в голову. Конченый хозяин, мой бывший кум со Львова, решил таки пёсика оставить.После случая с женой...ведь песик охранял его:рл:Это вместо того ,чтоб пристрелить.А так да, во дворе частного дома эта тварь постоянно на вольном выпасе,правда разломал два вольера... Такая вот история, и это не мишка, а собака - друг человека.

Синок Байдена розказав, шо Меланію до Америки привіз Ёпштейн.
Зробив для неї візу, як унікальній спеціалістці, яких в Америці нема.
І по цій візі вона на нього працювала.
А він її експлуатував як міг. Поки не продав Трампу.
Это многое говорит о мужчинах в США.

Федя , в моей жизни был случай, когда "милое" животное на вольном выпасе, собачка ,Алабай, чуть мне не откусила член( там где мотня висел кусок отгрызаной ткани-сантиметр до члена!), а потом своими зубками. впился в мое колено, благо не отгрыз. Я стоял в доме за спиной у хозяина и давал " милой" собачке сухарик...За ХОЗЯИНОМ!В доме, куда эта падла ни разу не заходила!А за полгода до этого этот "милый" песик на "вольном выгуле" чуть не сожрал свою хозяйку -выгрыз ей кусок кожи на голове, выгрыз часть мяса около лодони и т.п.Он ее чуть не загрыз на смерть, хотя она его с малолетства так же,как и мишку, кормила молоком и воспитывала. Просто песику ебнуло в голову. Конченый хозяин, мой бывший кум со Львова, решил таки пёсика оставить.После случая с женой...ведь песик охранял его:рл:Это вместо того ,чтоб пристрелить.А так да, во дворе частного дома эта тварь постоянно на вольном выпасе,правда разломал два вольера... Такая вот история, и это не мишка, а собака - друг человека.
Звісно, будь-яка тварина з вищих має власний характер, попри загальні норми для свого виду-породи. Втім щодо псів - значною мірою їх адекватність чи відсутність такої залежить від власника.
Я у 2012 взяв алабайку, 4 роки, з притулку на Гагаріна. Туди її здали за те, що вона пошамкала трохи своїх власників.
Мене попередили, звісно. Кажу - покажіть. Підійшли до вольєра. Став, дивлюся на неї - в очі. Вона - мовчки - мені в очі. Десь хвилинку дивилися..
... кажу - "загортайте". Ну, не буквально ж))) - їй провсяквип, оскільки намордника відповідного розміру не знайшлося, з бинта петлю на писок наділи - від гріха.
Привіз надвечір додому, випустив у двір. Купа котів, котрі роками жили на попередній собаці (в сенсі - лізли до неї в буду, й спали на ній), кавказькій вівчарці - мабуть, спершу не второпали, що це - інша, тож не тікали.
Алабайка підходила мовчки до кожного кота, котрі "замерзали" при її наближенні, вже розуміючі, що це - інша... Вона всіх обнюхала, й занесла до реєстру "мої коти". Оці - свої - були тими, котрі вільно швендяли двором, так само лізли до буди, лише алабайка не дозволяла, на відміну від попередньої, лізти до своєї миски раніше, аніж вона поїла. Попередня - дозволяла. Всі інші - чужі - коти у двір не ходили, хіба що літали над двором.
Ще цікавіше - коли завів у дім - познайомити з мамою (котра вже прилягла). Собацюра, хоч вперше в будинку - одразу прожогом до потрібної кімнати, бігом до мами, вставила їй писка під пахву, й своєю пимпочкою на дупі почала десь півтора кіла обертів видавати.
Мінус в алабайки був - вона вважала своїм священним правом зжерти будь-яку іншу собаку. Почала був з нашого малого пса, бо той дурний - визвірився. Ну, отримала по пиці - добряче, але з розумом - мені ані її прибити не треба було, ані собі руку зламати. Тож отетеріло дозволила розняти свої щелепи, й вийняти малого... котрий урока засвоїв, та більше не визвірявся, бо ж не дурний))
Був ще один епізод, коли за подібне ж так само отримала по писку. Надалі - вистачало лише голосу, й лише один раз - вона знала по селищу всі двори з малими гавкальниками, котрі "не можна". Якщо виявлявся новий двір з провокатором, або провокатор вулицею чимчикував - її рух - мій оклик - вона, очима та пикою: "...та ні, я й не думала, мені воно не треба, я ж біла та пухнаста...".
За всі ті роки, що собацюра доживала в мене, дійшов висновку: якщо попередніх власників понадкусювала - то було за що. Псина, звісно, з норовом, але - абсолютно адекватна.
Тож... на відміну від хоча б тих самих котів, пси - дуже залежать у своєму характері й поведінці від власника. Якщо пес дурний - висока вірогідність, що й власник не айс, хоча людина може відповідні риси й приховувати, бо людина за природою - нещира.

Між іншим... алабаї, кавказці тощо - територіали. Свій двір - то святе. Попередня кавказька - не могла пережити, якщо хтось чужий щось тягне з двору. Але ж знала, що якщо чужий зайшов з хазяїном, і вона отримала відповідний наказ - чіпати не можна. Тож гостей ігнорувала... допоки якось знайомий не попросив дещо. Приїхав, а оскільки отого "дещо" було не один, і вони були чималенькі, тож і несемо вдвох, кожен по одному... Собака спершу розгубилася - як це? - чужий, падло, щось тягне з двору, ще й хазяїн допомагає... Але ж - не можна чужим! ... але не можна оцього жерти, бо ж наказ!... То вчинила компроміс: не нападала, не гаркала - мовчки підкралася до чужинця ззаду, обережно вхопила за край куртки, та й потягла заднім ходом назад))) - ото картина була! :D

... Звісно, може бути усіляке. Але я давно взяв за правило: якщо собака дурна - обережніше з власником, бо...

Останнє редагування:
Трамп наказав зупинити будівництво вітрогенераторної електростанції за 4млрд. $, готової на 70%

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
cur
Товаришч Володья переконав Фредовича, що інакше від вібрації вилізуть хробачки та геть начисто з'їдять весь врожай?

Товаришч Володья переконав Фредовича, що інакше від вібрації вилізуть хробачки та геть начисто з'їдять весь врожай?
Оце, мабуть, той рідкісний випадок, коли хуйло не винне - рудий і сам достатньо хворий макітрою, щоб таке вчинити))

European emigration to the USA, 1900

эмиграция из европы в сша.webp

Вже два місяці діє заборона СШП на Атакмс, Шторми, Скальпи щодо ударів по болотах. Заборону впровадили тихцем.
так це логічно (з боку адміністрації ПОТУСа): як же можна вести переговори про мир, а Україна "лише роздмухує війну"? :незнаю::confused:

Назад
Зверху Знизу