Він знав про що каже. А ви почніть вже жити в українському світі , а не в російському мірі.В'ятровучу много не надо говен накинуть на вентилятор
Делаете абсолютно то же самое, что было со Спартц вначале. 100% против Украины и против ее отношений с США. Набуя?
ваши упорнейшие попытки найти крайних где угодно, кроме собственных правителей, сфейлили ещё 100 лет назад.
) А в Ха о/т вообще бесплатныйУ Лос-Анджелесі з'явилися маршрутки з фіксованою вартістю проїзду по 2.50 долара
А что можно было ожидать от такого гандона..И да, его фото с путей - омерзительно.
Келлог генерал а не дипломат, може й хуйню морознути. Питання, нафіга поважному генералу руйнувати собі репутацію? Вже б на пенсію вийшов дід.В'ятровучу много не надо говен накинуть на вентилятор
Делаете абсолютно то же самое, что было со Спартц вначале. 100% против Украины и против ее отношений с США. Набуя?
У Лос-Анджелесі з'явилися маршрутки з фіксованою вартістю проїзду по 2.50 долара
Не зна. Зафакапиться встречами с убийцей в радостях и рукопожатиях для меня необъяснимо.Келлог генерал а не дипломат, може й хуйню морознути. Питання, нафіга поважному генералу руйнувати собі репутацію? Вже б на пенсію вийшов дід.
Скажет "тарифы против Китая? я действительно такое говорил?"🌐 Bild: Трамп віддаляє від себе низку ключових фігур, які відповідали за жорсткі тарифи, повідомляє BILD. За даними видання, консультант з торгівлі Пітер Наварро і міністр торгівлі Говард Лютник позбавляються впливу після провальних наслідків протекціоністської політики.
Головну роль тепер відіграватиме міністр фінансів Скотт Бессент, якого вважають більш стриманим і прагматичним. Ці кадрові перестановки, за даними BILD, стали наслідком невдалої тарифної війни.
Короче - охрана, отмена! (с)
ЗЫ интересно, теперь Трумп товарища Си будет в задницу целовать?
Слово не воробей. Думай, что говоришь и репортёры не будут перекручивать словаВ'ятровучу много не надо говен накинуть на вентилятор
Ты живёшь в трампистских штатах. Дерьмовые, кстати, штатыИ что он сказал? То, что после Днепра не будет войск НАТО?
Я живу в мире, в котором живу. А ваши упорнейшие попытки найти крайних где угодно, кроме собственных правителей, сфейлили ещё 100 лет назад.