Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
) А в Ха о/т вообще бесплатныйУ Лос-Анджелесі з'явилися маршрутки з фіксованою вартістю проїзду по 2.50 долара

А что можно было ожидать от такого ******а..И да, его фото с путей - омерзительно.
Келлог генерал а не дипломат, може й ***ню морознути. Питання, нафіга поважному генералу руйнувати собі репутацію? Вже б на пенсію вийшов дід.В'ятровучу много не надо говен накинуть на вентилятор
![]()
Делаете абсолютно то же самое, что было со Спартц вначале. 100% против Украины и против ее отношений с США. Набуя?
У Лос-Анджелесі з'явилися маршрутки з фіксованою вартістю проїзду по 2.50 долара
Не зна. Зафакапиться встречами с убийцей в радостях и рукопожатиях для меня необъяснимо.Келлог генерал а не дипломат, може й ***ню морознути. Питання, нафіга поважному генералу руйнувати собі репутацію? Вже б на пенсію вийшов дід.
Скажет "тарифы против Китая? я действительно такое говорил?"? Bild: Трамп віддаляє від себе низку ключових фігур, які відповідали за жорсткі тарифи, повідомляє BILD. За даними видання, консультант з торгівлі Пітер Наварро і міністр торгівлі Говард Лютник позбавляються впливу після провальних наслідків протекціоністської політики.
Головну роль тепер відіграватиме міністр фінансів Скотт Бессент, якого вважають більш стриманим і прагматичним. Ці кадрові перестановки, за даними BILD, стали наслідком невдалої тарифної війни.
Короче - охрана, отмена! (с)
ЗЫ интересно, теперь Трумп товарища Си будет в ******у целовать?
Слово не воробей. Думай, что говоришь и репортёры не будут перекручивать словаВ'ятровучу много не надо говен накинуть на вентилятор
![]()
Делаете абсолютно то же самое, что было со Спартц вначале. 100% против Украины и против ее отношений с США. Набуя?
Ты живёшь в трампистских штатах. Дерьмовые, кстати, штатыИ что он сказал? То, что после Днепра не будет войск НАТО?
Я живу в мире, в котором живу. А ваши упорнейшие попытки найти крайних где угодно, кроме собственных правителей, сфейлили ещё 100 лет назад.
Президент США Дональд Трамп заявив у суботу, що переговори щодо припинення війни в Україні, на його думку йдуть добре, але "є момент, коли ви просто повинні або змиритися, або замовкнути".
Можливо ***ло йому Крим пообіцяв? Бо весь час говорять про "чотири області". ЖартЗнов напиздюнькав, старе ***.
Про чотири області - які *******ти вписали до своєї так званої конституції, але не захопили.Можливо ***ло йому Крим пообіцяв? Бо весь час говорять про "чотири області". Жарт
Я це знаю. Питання є чому трампісти навіть не згадують про Крим? Якщо Європа чітко заявляє, що санкції проти рф буде відмінено лише після повного звільнення УСІХ окупованих територій України.Про чотири області - які *******ти вписали до своєї так званої конституції, але не захопили.
На думку певних трампістів, Україна має вивести Сили Оборони з 4 областей. Вони помилково чи користливо вважають, що цього достатньо, щоб задовольнити ***ла В.В.Питання є чому трампісти навіть не згадують про Крим?