Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Офіційний представник МЗС КИТАЮ 中国外交部发言人
@МЗС_Китай
Ми, китайці, не бунтівники, але ми не здригнемося, коли на нашому шляху виникнуть неприємності. Залякування, погрози та шантаж – це неправильний спосіб взаємодії з Китаєм. Ми нікому не дозволимо відібрати у китайського народу законне право на розвиток. Ми не зазнаємо жодних спроб завдати шкоди суверенітету, безпеці та інтересам розвитку Китаю. Судячи з дій, США, схоже, не налаштовані серйозно вести переговори зараз. Якщо США дійсно хочуть говорити, вони повинні показати людям, що вони готові ставитися до інших із рівністю, повагою та взаємною вигодою. Якщо США вирішать не дбати про інтереси самих США, Китаю та решти світу і будуть сповнені рішучості вести тарифну/торгову війну, відповідь Китаю триватиме до кінця.

Все, сглазили, кина не будет походу.
***ня это все.

не бачу пітверджяння на офіційному сайті
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

та і іншіх джерел не видно...

Up:
видає ру сегмент інету...

не бачу пітверджяння на офіційному сайті

та і іншіх джерел не видно...

Up:
видає ру сегмент інету...
Все заявления Трамп делает в своей соц сети
1000006029.webp

Все заявления Трамп делает в своей соц сети
ок, дякую за лінк на перше джерело (я так і намагаюсь робити додаючи до Укр СМІ джерел)

P.S. 90 дней после "лиз... жоп..." выглядят как "яйки жим-жим"

Останнє редагування:
Вот жеж наш Донни долбойоп прости господи.

Любая новость могущая поколебать рынок , даже обычный earning report делается после закрытия рынка чтобы избежать излишнего ажиотажа.

я жер нещодавна ДСТУшну тушонку (така у магазині більше ста грн у 2022 коштувала, мені видали як гуманітарку). жиру мало, желе - взагалі немає. два шматки чудової яловичини. не знаю, що не так?

я жер нещодавна ДСТУшну тушонку (така у магазині більше ста грн у 2022 коштувала, мені видали як гуманітарку). жиру мало, желе - взагалі немає. два шматки чудової яловичини. не знаю, що не так?
В нас нічого доброго нема.
Тільки,якщо з рук у господинь.

Назад
Зверху Знизу