п'ятимільйонний пасажир, карл!
с 1 января по 31 декабря-поверю!

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

А головой оно ест.пипец........****,ну вот ***** ей голова-мозгов же нет..
#шотамсмастом?
а кто б не захворал, когда в мосх такой паразит, как ***ло, проник, и там тусуется?Ширится, растёт заболевание.

погугліл за аеропорт, дійсно там багато авіарейсів на пітер, маскву і дальні гребеня..причём татарский канал транслирует
Кстати, насчёт #назавимост...
"безнадёга" уже было? ))
але гундеж російськоюСумніваюсь, що там є дійсно татарський канал.
там не далекоТеперь все должны ехать в Ялту.

Да ну, привыкли там у себя к дистанциям невьебенного масштаба и тут лютовать начали.
![]()
![]()
А как туда одноногой татарской пенсионерке добраться — это же как с Салтовки аж до Центра?!!
Був я в Судаку в 12 році. Кидаю в навігаторі маршрут до Алушти - щось зовсім недалеко, думаю, годину в дорозі там погуляти та повернемос до обіду. Але не врахував рельєфэто же как с Салтовки аж до Центра?!!
Їхали години 2-2,5 тільки в одну сторону.їх висилять до Сибиру , чи ще що придумають. Путін допоможе...одноногой татарской пенсионерке
Був я в Судаку в 12 році. Кидаю в навігаторі маршрут до Алушти - щось зовсім недалеко, думаю, годину в дорозі там погуляти та повернемос до обіду. Але не врахував рельєфЇхали години 2-2,5 тільки в одну сторону.
Чому так? В Судаку мені місцевий розповідав, що страшний час це початок зими, коли ожеледиця на гірних дорогах з'являється.Аварии, кстати, теперь по Крыму просто жуткие.
Чому так? В Судаку мені місцевий розповідав, що страшний час це початок зими, коли ожеледиця на гірних дорогах з'являється.