Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в оккупированном Крыму?

• Автор теми Автор теми Ахиллес
  • Дата створення Дата створення
Просто будем надеяться что в мае, как и анонсировалось, в Украину зайдет три лоукостера и перелет в Турцию заметно подешевеет!
пока только RyanAir объявили о начале полетов в конце октября и пока в Европу. на ноябрь почти все билеты уже проданы.

WizzAir объявила о запуске новых рейсов летом 2017. Отныне можно будет летать из Львова в столицу Германии, Берлин (аэропорт Шенефельд), а также из Киева в Познань, Люблин и Франкфурт (аэропорт Хан).
Билеты на новые маршруты уже поступили в продажу, цена стартует от 579 грн в одну сторону! Все налоги и сборы, так же как и провоз одного места ручной клади (42х32х25 см), уже входят в стоимость. Дополнительный багаж оплачивается отдельно.

В криму зараз кримчани радісно вітають хероїв *****осії, як завжди
І жодна ***** не протестує
Сидять, чекають, поки хахли прийдуть та зроблять все за них
Все як завжди, стабільність.

Це ти по лайфньюс чи по звездє дивишься?
Ти або конструктивно спілкуєшься або знову йдешь *****

Це ти по лайфньюс чи по звездє дивишься?
Ти або конструктивно спілкуєшься або знову йдешь *****
Кримські новини читаю
Бачив аксьонова з мільчаковим, бачив плотницкого та захарченкп з якимось кримськими *****асами.
Жодних протестів чи акцій непокори не бачив

Не, невдоволені є. Але вони невдоволені тим що окупанти їх погано годують.
Сама по собі окупація невдоволення не викликає.

Чи може я чогось про крим не знаю і там існує потужний спротив?
Якщо так то рлзкажи мені. Я буду радий знати що значно більша кількість кримчан нормальна ніж я вважав раніше.

Кримські новини читаю
Бачив аксьонова з мільчаковим, бачив плотницкого та захарченкп з якимось кримськими *****асами.
Жодних протестів чи акцій непокори не бачив

Не, невдоволені є. Але вони невдоволені тим що окупанти їх погано годують.
Сама по собі окупація невдоволення не викликає.

Чи може я чогось про крим не знаю і там існує потужний спротив?
Якщо так то рлзкажи мені. Я буду радий знати що значно більша кількість кримчан нормальна ніж я вважав раніше.
100%:пиво: какой супротыв. Ждут **** мост и думают, что жизнь наладится. Они даже не подозревают, что лучшие годы они прожили без окупации.

В криму зараз кримчани радісно вітають хероїв *****осії, як завжди
І жодна ***** не протестує
Сидять, чекають, поки хахли прийдуть та зроблять все за них
Все як завжди, стабільність.
PHP:

Ты бы канеш первый побежал с плакатиком,да?
Я крымсов не выгораживаю.Меня просто забавляют такие ****унцы,ка ты.Я прекрасно помню,что происходило в Харькове,когда только на форуме выражали озабоченность и палили со всех ******* диванные вояки,а на площади ***рили учителя,гоняли ссаными тряпками несчастную горстку протестующих.

А в это время волонтёры помогают нашим ребятам на передовой,лично знаю нескольких.Мой шеф лично помогает и не только медикаментами..
Наших вояк даже одеть номально не смогли,обеспечить необходимым.Зато когда на пороха и Ко ****ят,вылазят вот такие ****унцы-поцреоты и называют ватой и *****ездолами..

Извини,что тыкаю.:)знаю,ты уже пристарелый балабол:D

Урсул, ти зрозумій
я ж не задрачую (хоча не без того, звичайно, та й не поглузувати я не можу)
Але деяких речей я не розумію

От, наприклад
всі менти в криму були місцеві. майже всі (за виключенням декількох штук) зрадила присязі та перейшла на бік окупанта
Дехто може сказати: та *** з ними, мусора завжди були *****ами, та й скільки тих мусорів було, нормальних кримчан все одно більше!

Але тут є маленька деталька. Як то кажуть - "нюанс"
Кожен мент - це не окрема людина, це ціла інфраструктура, невеличка соціальна група

От уявіть собі абстрактного беркута, який одягає броню, щоб потім піти в оружейку, взяти там зброю та мочити біндер
Жодна дружина, сестра, мати, батько, дитина не сказали йому "Що ж ти робишь, *****е, це ж твій народ, ти ж присягу приймав!".
Навпаки (судячи по поведінці ментів) їм казали "мачі єтіх сраних хахлов пабольше!"

ну і от маємо: 1 мент + 5-6 його рідні.
а сусіди? Жоден не сказав: "Пєтровіч, *****, ну ти й ***** після всього цього, не хоч у тебе більше знати, ти мені більше не друг и і не сусід!"

Я чув історії що окупанти мають цих зрадників за *****асів. Я чув історії що решта українців мають цих зрадників за *****асів.
Я не чув історій щоб кримчани мали цих зрадників за *****асів. чи за зрадників. "Нармальниє харошиє ллюді! А чьто нам дала хахляндія! А в харькаве допкін, гєпа і сєпари!" - отаке от чув.

100%:пиво: какой супротыв. Ждут **** мост и думают, что жизнь наладится. Они даже не подозревают, что лучшие годы они прожили без окупации.

Якщо вони чекають міст то вони скоро перетворяться в ждунів бо з тими темпами що запланували касапи його будуть будувати 17 років відео навіть тут було про міст нехай чекають

Ты бы канеш первый побежал с плакатиком,да?
Не знаю. Я ж в криму не живу. В мене не було нагоди перевірите що воно й як.
Тому фантазувати не буду
та й *** зі мною - я товсте лисе сцикло, яке б сиділо вдома, що з мене взяти

але в криму чомусь от всі такі як я виявились

зі під "всі" я маю на увазі не "всі без жодного виключення" - нормальні люди там є. Мається на увазі переважна більшість, звичайно.

Я крымсов не выгораживаю.Меня просто забавляют такие ****унцы,ка ты.Я прекрасно помню,что происходило в Харькове,когда только на форуме выражали озабоченность и палили со всех ******* диванные вояки,а на площади ***рили учителя,гоняли ссаными тряпками несчастную горстку протестующих.
І таке було. Але виявилося що хоча в Харкові *****аси є, але тому що "та вони, *****, скрізь є", а не тому що всі харків'яни - *****аси.

А в это время волонтёры помогают нашим ребятам на передовой,лично знаю нескольких.Мой шеф лично помогает и не только медикаментами..
В мене навіть грамота є.
Хоча досі не розумію, чому мені її дали.

**** ПАДЛА В РОТ ******!

Хочеться взяти та подарувати словника
Це, *****, не опєчатка. Це людина дійсно така безграмотна

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Большинство опрошенных – 84%, убеждены, что к новой территории в составе РФ следует относиться без особого внимания. И финансирование Крыма нужно осуществлять на обычных для всех регионов страны условиях. Отдать Крыму больше денег, чем другим, согласны только 10%.

І таке було. Але виявилося що хоча в Харкові *****аси є, але тому що "та вони, *****, скрізь є", а не тому що всі харків'яни - *****аси.

В мене навіть грамота є.
Хоча досі не розумію, чому мені її дали.

**** ПАДЛА В РОТ ******!

Хочеться взяти та подарувати словника
Це, *****, не опєчатка. Це людина дійсно така безграмотна
PHP:

:іржач:
Грамота форумного ****унца,ага)

і я добре розумію, що добре отак от сидіти у Харкові та ****іти "а чо ета на акупірованой теріторії нєту акций пратєста!"

Але, хлоп'ята, опір буває різний
активний та пасивний. Так, активний це важко, активний це страшно.
Але й пасивного опору щось не видно.
Може, конєшно, він такий собі звичний пасивний кримський "посидимо-почекаємо, доки хтось за нас щось зробить"?

Назад
Зверху Знизу